Kennis

Ademen. Bewegen. Concentratie. Energie. Focus... Van A tm Z en Lianne zet de meest effectieve behandeling in. Na 40 jaar ervaring heeft zij een scala van mogelijkheden. Voor iedere klacht zijn er genezende handen en sessies.

Aarden, aarding, maak contact met de aarde en ontspan en geniet meer.

Wat we gaan doen is een aarden. Oefeningen om te verbinden met de aarde en een verbindende ademhaling waar ik veel over kan vertellen en laten voelen tijdens een sessie.

Aarden, aarding, maak contact met de aarde en ontspan en geniet meer. - Lees verder...

Bach remedies

Bach therapie. Dr. Edward Bach leefde in het begin van de 20e eeuw is de ontdekker van deze therapie. Cliënten krijgen een flesje met daarin verschillende Bachbloesempreparaten die zowel afzonderlijk als in combinatie met elkaar werken.

Bach remedies - Lees verder...

Chi Neng Qi Gong Praktijk Bussum privé sessies

Ga je mee naar Mallorca Chi Neng Qi Gong van 6 tm 13 september 2020. Praktijk Bussum gaat ieder jaar mee en Lianne is instructeur. Je kan in de praktijk Bussum heel specifiek gericht op jouw klacht privé oefeningen krijgen voor thuis om je energie te behouden en in deze Corona tijd is het van belang om je longen te versterken.

Chi Neng Qi Gong Praktijk Bussum privé sessies - Lees verder...

Itovi Scanner GRATIS test voorafgaand aan je consult in Praktijk Bussum.

De Itovi scanner meet je lichaam en laat na afloop direct zien welke aroma en essentiële oliën en supplementen nodig hebt. De aroma essentiële oliën gebruik ik daarna meteen bij de behandeling in praktijk Bussum en maken je nog meer in balans, meer energie en laat je beter slapen.

Itovi Scanner GRATIS test voorafgaand aan je consult in Praktijk Bussum. - Lees verder...

Oorkaarsen therapie

Oorkaarsen therapie is een heilzame therapie voor de oren. Werkt bij allerlei klachten bijvoorbeeld evenwichtsklachten, oorsuizen, Tinnitus.

Oorkaarsen therapie - Lees verder...

PERMSAL magnesium

Permsal magnesium is een Anti-stress mineraal. Het lichaam verbruikt zeker tweemaal meer magnesium tijdens stressvolle periodes.

PERMSAL magnesium - Lees verder...

Pyrahealth

De Pyra Vitaliteit therapie is een relatief snelle methode om je energie weer optimaal te laten stromen. Quantum energie genoemd. Pyrahealth is een pyramide met banden om deze aan te sluiten aan je lichaam.

Pyrahealth - Lees verder...

Schussler Celzouten

Werken met Schüssler en fysieke celzouten. ze zijn vooral bekend vanuit het werk dat Schüssler heeft gedaan naar de gezondheidseffecten van zouten. Door tekorten aan zouten aan te vullen kunnen tal van lichamelijke en mentale klachten worden behandeld.

Schussler Celzouten - Lees verder...

Aroma essentiële olie massage

Deze aroma essentiële olie massage is heel bijzonder in de combinatie met magnetiseren en de specifieke aroma's in praktijk Bussum.

Aroma essentiële olie massage - Lees verder...

Oncologie massage. Neuroreflex, oncologiereflex- en voetreflexologie

Lianne heeft de opleiding massage bij Kanker en Neuroreflexologie. Oncologie voetreflexologie gedaan en is pedicure met oa de specialisatie oncologische voet.

Oncologie massage. Neuroreflex, oncologiereflex- en voetreflexologie - Lees verder...

Zuren en basen. Je lichaam kan verzuren.

Is mijn lichaam verzuurd? We bekijken wat we eraan kunnen doen om klachten te voorkomen.

Zuren en basen. Je lichaam kan verzuren. - Lees verder...

Kleur-en lichtpunctuur. Zonder naalden, wel op de acupunctuurpunten.

In de kleur- en lichttherapie wordt een scala van 10 verschillende kleuren gebruikt. Deze kleuren hebben ieder een eigen specifieke werking en effect. Lees onderstaande wat het allemaal voor je kan doen.

Kleur-en lichtpunctuur. Zonder naalden, wel op de acupunctuurpunten. - Lees verder...

This is Sliced Diazo Plone Theme