Pyrahealth

De Pyra Vitaliteit Quantum therapie is een relatief snelle methode om je energie weer optimaal te laten stromen.

Pyrahealth is een pyramide met banden om deze aan te sluiten aan je lichaam.

Lianne heeft een PyraHealth in haar praktijk en zij sluit je dan ook aan en dan blijf je ongeveer 1 uur liggen. De Pyraheath is een piramidevormig apparaat dat Lianne verbind met je hoofd, polsen en enkels. De behandeling zelf is aangenaam en ontspannend. Sommige cliënten ervaren het zelfs alsof ze ‘even op vakantie’ zijn. De Pyrahealth absorbeert de aanwezige elektromagnetische stralingen en zet deze om in een quantumenergie. Hierdoor wordt tot op celniveau de balans in je lichaam hersteld.

Pyra Vitaliteit Quantum therapie is een bijzonder effectieve methode om te ontstressen en het energetisch niveau te optimaliseren. Stress veroorzaakt ontzettend veel klachten. Denk maar eens aan (extreme en chronische) vermoeidheid, verlaagde weerstand, slaapproblemen, stemmingswisselingen, hoofdpijn, hyperventilatie, burn out of depressie. Wil je dit effectief aanpakken, dan is het cruciaal dat de balans in het autonome zenuwstelselsysteem herstelt. Zonder deze balans heeft een therapie maar gedeeltelijk en daarmee beperkt effect. Dit is juist het gebied waarop de Pyra Vitaliteitsbehandeling actief is. Het maakt niet uit hoe de stress veroorzaakt is; door je werk, je kinderen, je relatie of andere factoren zoals elektromagnetische stralingen van bijvoorbeeld computers, beeldschermen, mobieltjes of elektriciteitsmasten. Met de Pyra Vitaliteit therapie breng je je energie weer op het gewenste niveau. Je voelt je rustiger, energieker en fitter.

De Pyrahealth

Is een piramidevormig apparaat dat ik verbind met je hoofd, polsen en enkels. De behandeling zelf is aangenaam, ontspannend en duurt maximaal een uur. Sommige cliënten ervaren het zelfs alsof ze ‘even op vakantie’ zijn. De Pyra health absorbeert de aanwezige elektromagnetische stralingen en zet deze om in een quantumenergie. Hierdoor wordt tot op celniveau de balans in je lichaam hersteld.

De Pyra Vitaliteit therapie is een relatief snelle methode om je energie weer optimaal te laten stromen. Tot op celniveau wordt de balans in je lichaam hersteld waardoor je vegetatieve (autonome) zenuwstelsel weer in evenwicht komt. Je voelt je hierdoor fit en energiek. Je fysieke en psychische belastbaarheid wordt sterker, je bent minder vaak ziek, communiceert beter en … je bent harmonischer en hebt meer zin in het leven!

Pyrahealth

Deze therapie is een van de vele die door Lianne Luijks wordt gegeven. 

Wilt u deze therapie volgen? Dat kan, neem daarvoor contact op met Lianne.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE