Kleurenpunctuur en kristaltherapie

Kleurenpunctuur is te gebruiken bij een sessie in Praktijk te Bussum.

Kleurenpunctuur is ontwikkeld door Peter Mandel (een Duitse acupuncturist die o.a. samenwerkt met Prof. F.A. Popp). Hij bracht de inzichten van de oosterse en westerse geneeswijzen bij elkaar. Hij heeft jarenlang empirisch onderzoek gedaan naar het vermogen van de huid om lichtimpulsen op te nemen en deze via cellen en meridianen (energiebanen) door te geven aan organen en fysiologische systemen. Hij heeft bewezen dat de harmonie van het lichaam kan worden hersteld door behandeling met licht op de huid. 

Informatie: Licht doet mensen leven. Licht geeft energie, heeft een positieve
invloed op de gezondheid en de innerlijke harmonie en zet diepgaande processen in gang.
Elke levende cel straalt een minuscule hoeveelheid licht uit. Licht bestaat uit fotonen. Dit zijn gewichtloze deeltjes die met een snelheid van 300.000 km/s bewegen. Licht is er in vele kleuren en elke kleur trilt op zijn eigen frequentie. Het lichaam bestaat uit zo’n 50 miljard
cellen die allemaal licht uitstralen. De lichtsignalen van deze cellen vormen samen een complex communicatiesysteem dat alle biologische processen in het lichaam regelt. Door kleurenpunctuur leert het lichaam weer met zichzelf te communiceren.

DeleteConfirm deleteCancel
Rich Text

De behandeling bestaat uit:

Ik breng nauwkeurig gedefinieerde kleurenfrequenties via de huid in het lichaam via voorkeurspunten en zones. Deze ‘voorkeurspunten’ hebben als het ware een antenne functie. De trillingen van de verschillende frequenties brengen de helende informatie over op de te behandelen cellen. Doordat ik dit heel gericht doet, zullen zowel de trillingen van de cellen als die van de kleurenfrequenties met elkaar harmoniseren. Dat heeft een groot helend effect.

DeleteConfirm deleteCancel
Rich Text

Waarvoor is een behandeling geschikt?

Kleurenpunctuur is geschikt voor zowel volwassenen en kinderen met diverse klachten:

 • Burn out
 • Depressie
 • Ervaring van diepe ontspanning
 • Hoofdpijn
 • Immuunsysteem wordt sterker
 • Klachten worden letterlijk verlicht
 • Leerproblemen
 • Migraine
 • Pijn-verlichtend
 • Rug- nek- schouder-armklachten
 • Slecht in - en doorslapen
 • Stress
 • Tinnitus
 • Versterkt de weerstand

Bij kleurenpunctuur wordt gekleurd licht op de huid toegediend met een lichtpen. De kleurpatronen worden afgestemd op de klacht. Bij kleurenpunctuur wordt gekleurd licht op de huid toegediend met een lichtpen. De lichtpen bevat een glazen gekleurd uiteinde. Er zijn
glazen uiteinden met verschillende kleuren. Zo kunnen vele verschillende kleuren worden doorgeschenen op vele plaatsen op de huid. De kleurpatronen worden afgestemd op de klacht. 

Licht doet leven. Zonder zonlicht zou er geen leven op deze aarde mogelijk zijn. Het wonderbaarlijke van licht en kleur is bovendien dat ze gebruikt kunnen worden om de harmonie in ons lichaam te herstellen. 
Kleurenpunctuur is gebaseerd op het vermogen van de huid om lichtimpulsen op te nemen en over te dragen. Tijdens een behandeling wordt er gekleurd licht op de huid toegediend. Bij een bepaalde klacht is er een bepaald patroon van welke kleuren belangrijk zijn en welke zones op de huid geschikt zijn. Elke kleur trilt op zijn eigen frequentie, dus die kleur-gerelateerde frequenties worden op acupunctuurpunten en –zones toegediend. De frequenties worden door de huid overgebracht naar andere cellen en meridianen,
die ze vervolgens doorgeven aan de organen en fysiologische systemen die met dat punt op de huid verbonden zijn. De blokkades in de informatiestroom worden opgeruimd, zodat de oorzaak van de pijn wordt opgeheven.
Kleurenpunctuur heeft als doel het natuurlijke levensritme te herstellen. Het heeft lichamelijk en geestelijk een positieve invloed.


Kristaltherapie. Er wordt ook gewerkt met kristallen om de kleurenpunctuur behandeling te verdiepen. De kleur, grootte, vorm en plaatsing van de kristallen bepalen de werking. Kristallen hebben een ontspannende werking op het onbewuste. De therapie geeft een
gevoel van rust en ontspanning.

Kleurenpunctuur kan worden toegepast als hoofdtherapie en als aanvullende therapie.  

De behandeling is pijnloos en daarom ook geschikt voor kinderen.

Kleuren en hun betekenissen 

 

Rood 

liefde en kracht 

 

Blauw 

vrede en oneindigheid 

 

Geel 

warmte en helderheid 

 

Groen 

harmonie en rust 

 

Oranje 

vrolijkheid en warmhartigheid 

 

Violet 

bevrijding van de geest 

 

Turquoise 

gelukzaligheid en tevredenheid 

 

Lichtgroen 

goedheid en veiligheid 

 

Purper 

waardigheid en lieftalligheid 

 

Roze 

liefde voor de mensheid 

 

 

Kleurenpunctuur en kristaltherapie

Deze therapie is een van de vele die door Lianne Luijks wordt gegeven. 

Wilt u deze therapie volgen? Dat kan, neem daarvoor contact op met Lianne.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE