REIKI behandeling

REIKI behandeling

REIKI Universele energy behandeling door REIKI Master Lianne te Bussum

Een 1e REIKI Energetische Quantum Touch behandeling met vooraf n anamnese duurt 90 minuten en kost € 99,00

Vervolg afspraken energetische universele energy REIKI- Quantum Touch therapy duren 55 minuten en zijn € 65,00

Doel van de behandeling

Reiki is een holistische natuurgeneeswijze. Dat betekent dat de energie op alle holistische niveaus doorwerkt:

  • Emoties uiten zoals boos worden, huilen, lachen en verdriet.
  • Energetisch nivo je energie huishouding)
  • Fysiek (lichaam)
  • Groeiproces activeren
  • Harmonischer leven.
  • Liefdevoller leven en vol Liefde Zijn.
  • Mentaal (gedachten en overtuigingen)
  • Spiritueel niveau (jouw ziel, jouw kern).
  • Weer in contact met je Essentie, jezelf en je Kern.
  • Weten wie je werkelijk bent.

Behandelmethode

Hoe werkt een Reiki behandeling? 

Tijdens een Reiki behandeling ligt de client ontspannen op de massage behandelbank. Ik Lianne gaat met handopleggingen de energiepunten af en voelt blokkades.

Reiki kan aan anderen worden gegeven, maar het is ook een gemakkelijke manier van zelfgenezing. Reiki heeft geen zijeffecten.

Reiki kan ook op afstand worden gegeven, met dezelfde effecten. Het komt door het samenwerken van het menselijk elekromagnetisch veld.

Wat is Reiki? Reiki is een Japans woord dat universele levensenergie betekent. Rei betekent universeel en Ki energie. Met het woord wordt zowel de energie aangeduid als de manier waarop je die kunt gebruiken: het Usui Systeem van Natuurlijk Genezen. Het is een zeer krachtige, Japanse heelkunst en universele energie die altijd in overvloed aanwezig is en door handoplegging doorgegeven wordt. Deze krachtige energie kan ik aan andere mensen doorgeven, maar ook aan mijzelf. Het werkt helend op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Het activeert het vermogen van het lichaam om zichzelf in balans te brengen en de energie gaat vanzelf naar de plek waar dat het meest nodig is. Een Reikibehandeling zorgt ervoor dat allerlei klachten afnemen.

Het allermooiste van Reiki is dat iedereen het kan leren als je ervoor openstelt.

Al eeuwenlang wordt er met Reiki gewerkt, maar de vorm waarin de cursussen tegenwoordig worden gegeven, is ontwikkeld in de 19e eeuw door Mikao Usui en zijn opvolgers. Volgens de theorie van Mikao Usui bestaat alles uit energie en kunnen energieblokkades voor lichamelijke of geestelijke klachten zorgen. Het Japanse woord reiki is een samenstelling van Rei (universeel) en ki (vitale kracht). Dit systeem helpt om het evenwicht tussen lichaam en geest te herstellen en alle dimensies van het bestaan te harmoniseren: lichaam, geest, emoties en verstand. Deze vorm van alternatieve geneeskunde komt oorspronkelijk uit Japan en werd in 1922 herontdekt en ontwikkeld door Dr. Mikao Usui, een Japanse geleerde. De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen.

De grondlegger van het hedendaagse Reiki is de Japanse genezer Mikao Usui. Hij herontdekte de helende werking van Reiki, door gebruik te maken van universele energie via handopleggingen.

Door wie? Een Reiki-gever - behandelaar of Master treedt op als kanaal, tussenpersoon voor het doorgeven van de universele levensenergie en heeft veel graden Reiki behaald. Hoe hoger de Reiki-graad, hoe dieper de energie inwerkt. En hoe krachtiger de energie.

In principe kan iedereen Reiki technieken leren. Je stimuleert het natuurlijke zelfgenezende vermogen, zodat de energie die in en om het lichaam stroomt in de juiste trilling wordt gebracht.

Reiki brengt mensen weer in harmonie met zichzelf en brengt het gehele lichaam en het energieveld rondom het lichaam in balans en vermindert fysieke en emotionele klachten.

Wat doet Reiki en is het te gebruiken als therapie?

De energie kan je ontvangen tijdens en na de behandeling thuis. Deze energie geef ik door via mijn handen, zonder zelf allerlei klachten over te nemen. 

Ik activeer en stimuleer je zelfhelend vermogen. 

Het is een liefdevolle en zachte vorm van heling die zeer ontspannend en verlichtend kan werken.  

Reiki is een hele mooie toevoeging voor jezelf en je familie. De positieve energie werkt op alles in je leven en omgeving door.

Er bestaan drie verschillende niveaus of gradaties in Reiki. Ik Lianne ben als Reiki therapeut opgeleid en ook Master, de sterkte van de energie die je ontvangen mag. Ik begeleid je bij het openzetten van je energiekanaal en laat dit integreren in je lichaam.

Reiki heeft een helende werking voor de mens, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel als op spiritueel niveau. In principe bestaat alles in de kosmos uit energie, wijzelf en alles rond en om ons heen. Wij kunnen deze energie niet visueel waarnemen, maar wel fysiek voelen. Je geeft hem door via je handen, naar elk gewenste plaats in ons lichaam waar je je handen neerlegt. Deze vorm van energie overbrengen kan ook voor dieren en planten worden gebruikt. Je hoeft geen bijzonder gave te bezitten om Reiki te leren

Reiki werkt lichamelijk en geestelijk ontgiftend en bevrijdend. Het neemt pijn weg en ondersteunt op krachtige, natuurlijke wijze het proces van genezing. Van nature heeft iedereen deze gave in zich. Maar helaas zijn bij de meeste volwassenen de energiekanalen min of meer “dichtgeslibd”, zodat zijn in voldoende mate genezende energie kunnen doorgeven. Reiki is een manier om ons weer terug bij onze basis te brengen, bij wie we werkelijk zijn. Je leert luisteren met je hele lichaam en vertrouwen op je eigen intuïtie. Bewustwording & Innerlijke Rust, Zelfvertrouwen zijn één van de vele aspecten die door Reiki versterkt worden.

Reiki versterkt een proces van Bewustwording & Innerlijke Rust. Onze gedachtes zijn soms zo overduidelijk aanwezig zodat we geen moment van innerlijke rust en ontspanning meer in onszelf kunnen ervaren. Bewustwording & Innerlijke Rust, Zelfvertrouwen zijn één van de vele aspecten die door Reiki versterkt worden.

Door jezelf dagelijks te behandelen gaat er minder energie verloren aan zorgen, twijfels en oude emotionele reactiepatronen. Reiki ondersteunt ons onze levensproblemen op te lossen door ons weer te verbinden met ons aangeboren inzicht, onze eigen kracht.

Genezen door Reiki betekent meer dan het kwijt raken van storende lichamelijke kwalen: het betekent een warm, liefdevol contact opbouwen met je lichaam en geest, luisteren naar hun taal en ze te ondersteunen, in plaats van jezelf voorbij te lopen en je ziektesymptomen te negeren of te onderdrukken.

Reiki mantras. Deze zinnen zeggen we elke dag en ik geloof erin wat ik zeg en ik zal een duidelijke verbetering van mijn emotionele welzijn met positieve effecten ervaren:

Vandaag maak ik me niet boos. 

Vandaag maak ik mij geen zorgen. 

Vandaag ben ik dankbaar voor geluk in mijn leven. 

Vandaag ben ik eerlijk in alles wat ik doe.

Vandaag ben ik vriendelijk tegen alle levende wezens.

Nooit geweten dat de zwangerschaps massage zo veel ontspanning kan brengen.

Chantal F

Wist je dat...

REIKI al eeuwenoud bekend is evenals magnetiseren en bewezen is dat het werkt. Hoe subtiel ook. Laat het voor je werken.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE