Hot Stone voetreflexologie sessie.

Hot Stone voetreflexologie sessie.

Hot Stone Voetreflexologie sessie geeft een diepe ontspanning. Ik masseer je voeten met warme stenen in een infrarode praktijkkamer te Bussum. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in het lichaam en de spieren.

HotStone voetreflexologie sessie is heerlijk in een koude periode en een regenachtige dag. Is 90 minuten a € 99,00

Doel van de behandeling

Ontspanning door warmte en de juiste reflexpunten. Dit is voor lichaam en geest. Geeft meer energie en vitaliteit. Met voetreflex sta je perplex.

Behandelmethode en werkwijze

Een overheerlijk hotstone sessie. Er worden afgeronde basaltstenen gebruikt. Basalt is een hard en ijzerhoudend, vulkanisch gesteente met een hoge dichtheid. Hierdoor kunnen de stenen goed warmte vasthouden.

Je ligt aldoor op je rug. Dan worden de ondergedompelde stenen op je voeten en andere aandachtsgebieden van je lichaam gelegd met nadruk op je voeten met voetreflex.

Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. De stenen geven een zekere druk op het lichaam. Bij het wegnemen van de steen merk je dit het beste en kan je los laten.

Bij de legging van de hot stones op je voeten behandel ik ondertussen met de warme stenen en warme olie.

De sessie bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige bewegingen. De stenen kan ik ronddraaien en rustig laten liggen en erop trommelen. Door de combinatie van warmte en beweging werkt de hotstone massage dieper in op het spierweefsel.

Een hot stone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen (detox) af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans, geeft relaxatie.

Na afloop krijg je nog 1 kwartier de rust om na te genieten en een kopje kruidenthee om te ontgiften.

In de koude- en winter perioden is deze behandeling een aanrader. De spieren worden losser, de doorbloeding beter en je krijgt een diepe ontspanning. Door de betere doorbloeding komt er meer zuurstof in je weefsel. Hotstone kalmeert lichaam en geest. De stenen worden op je blote huid gelegd. Bij de hotstone massage ligt de nadruk op je voeten.


Deze hotstone behandeling kan heel goed gecombineerd worden met een MAGNESIUM bodyscrub. De magnesium body scrub is voor het verwijderen van dode huidcellen en een extreem gladde huid. Hier in de praktijk is alles infrarood verwarmd en dat maakt het totaal nog comfortabeler.

Even weg van de stress en lekker ontspannen. De hotstone massage doet dat voor mij.

Richard P
ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE