Energetische healing bij kanker

Energetische healing bij kanker

Met deze energetische sessie kan je beter ontspannen en de tijd voor jezelf kan verlichtend zijn bij diverse ziekten zoals bij kanker wat een ingrijpend proces is

Behandeling duurt 90 minuten en kost € 99,00

Kortere vervolgbehandelingen zijn 75 minuten en kost € 80,00 

Doel van de behandeling

Aangeraakt worden en healing geeft verlichting, haalt angst weg en verbetert de kwaliteit van je dagelijks leven, zeer zeker in deze moeilijke tijden.
De behoefte aan ontspanning en contact met jezelf wordt hierdoor sneller vervuld. Het vertrouwen in je lichaam wordt hersteld en bepaalde klachten zoals misselijkheid, eenzaamheid, angst, vermoeidheid en apathie worden hierdoor verminderd.

Het mens zijn, wat zo belangrijk is, wordt door velen hierdoor weer ervaren. De verbinding tussen je geest, lichaam en spirit wordt weer gevoeld wat bij mensen met kanker een essentiële levensbehoefte is. Door liefdevolle aanraking en gerichte aandacht van de masseur ben je weer verbonden met het “mens” zijn en je gaat je weer lichter voelen.

Behandelmethode en werkwijze

Voor de 1e afspraak krijg je een uitgebreide anamnese per email toegestuurd. Na de behandeling kijken en voelen we gezamenlijk of we verder gaan met een behandelplan wat intensiever is. De energy Healing- Quantum Touch- Therapeutic Touch wordt geheel op je specifieke behoefte van dat moment afgestemd, met de juiste handelingen, aroma's en essentiële oliën. Zijn er vragen stel ze gerust. Na afloop van de behandeling is er nog voldoende rust en ruimte en krijg je kruidenthee / water. 

Lianne heeft de Onco Reflex opleiding gedaan bij Total Health en gebruikt dan ook bij de massage essentiële oliën.

Wist je dat...

Deze behandeling geschikt is voor mensen die zijn geconfronteerd met kanker. Na het horen van de diagnose kanker en voor of na chemo.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE