Massage bij kanker

Massage bij kanker

Het is ondertussen wel bewezen dat massage bij levensbedreigende ziekten een verlichtend effect heeft, zoals bij kanker wat een ingrijpend proces is.

Massage geeft verlichting haalt angst weg en verbetert de kwaliteit van je dagelijks leven, zeer zeker in deze moeilijke tijden.
De behoefte aan ontspanning en contact met jezelf wordt hierdoor sneller vervuld. Het vertrouwen in je lichaam wordt hersteld en bepaalde klachten zoals misselijkheid, eenzaamheid, angst, vermoeidheid en apathie worden hierdoor verminderd.

Het mens zijn, wat zo belangrijk is, wordt door velen hierdoor weer ervaren. De verbinding tussen je geest, lichaam en spirit wordt weer gevoeld wat bij mensen met kanker een essentiële levensbehoefte is. Door liefdevolle aanraking en gerichte aandacht van de masseur ben je weer verbonden met het “mens” zijn.

De behandeling

Alvorens de massage te ondergaan zal er een uitgebreide anamnese plaatsvinden als gevolg waarvan er gezamenlijk een behandelplan wordt opgesteld. De massage wordt geheel op uw specifieke behoefte van dat moment afgestemd, met de juiste aroma's en essentiële oliën.

Lianne heeft de Onco Reflex opleiding gedaan bij Total Health en gebruikt dan ook bij de massage essentiële oliën.

Wist je dat...

Deze behandeling geschikt is voor mensen die zijn geconfronteerd met kanker. Na het horen van de diagnose kanker en voor of na chemo.

De eerste keer bestaat uit een intake en de behandeling. Deze eerste keer duurt 90 minuten en kost € 99,00

Een vervolgafspraak bestaat uit een volledige behandeling en duurt 75 minuten en kost € 80,00

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE