Frequentietherapie ITOVI en Healy in Bussum

ITOVI en HEALY zijn klein en zeer vernuftig en scannen. Het zijn Bio Resonantie apparaten.

De Itovi test duurt ongeveer 1 minuut en je voelt er helemaal niets van.

De HEALY scanner duurt wat langer.

ITOVI is een klein, handzaam apparaat die je lichaam doormeet door het versturen van frequenties/trillingen. Elk orgaan, gedachte, emotie, werkelijk alles heeft een ‘ideale’ frequentie. Als bijv jouw darmen niet optimaal zijn zal er een signaal terug naar de scanner verzonden worden en zal het rapport een aroma en etherische olie laten zien die je kan helpen om de frequentie van je lichaam te herstellen. Maar denk ook aan emoties, voel je je depressief of zit je vast?

Dit kan door de scanner gemeten worden en zal de oliën tonen die jou hierbij kunnen gaan ondersteunen en die gebruik ik dan ook gelijk in dat consult.

Op deze manier, met het doormeten is het erg makkelijk om te ontdekken welke oliën jouw lichaam en/of geest nodig hebben om meer in balans te komen. Balans is waar het om draait in het leven. Als jij meer in balans bent ben je lichamelijk & geestelijk veel sterker.

Het rapport kan op meerdere manieren gelezen worden. Ik ben er een voorstander van om het totaalplaatje te bekijken en daardoor zie je al heel snel wat de rode draad kan zijn van de klachten of hoe iemand zijn/haar vitaliteit kan verbeteren wanneer er geen directe klachten zijn. Op basis daarvan geef ik je een advies over de te gebruiken producten en is het aan jou hoe en waarmee je precies aan de slag wilt gaan. De iTOVi zend korte signalen (hier voel je niks van) uit waar je lichaam op reageert. Hierdoor veranderd de elektrische geleidbaarheid van de huid en de zweetklieren reageren hier oa op. Dezelfde techniek werd in 1800 al gebruikt bij leugendetector testen.

Zweetklieren zijn verbonden met ons zenuwstelsel en processen in ons lichaam zoals ons immuunsysteem, dus GSR kan helpen informatie te geven over onze huidige fysiologische en psychologische toestand.

De software beoordeelt de reacties van je lichaam op basis van hoe goed ze overeenstemmen met specifieke producten en levert dan een rapport af met je unieke biologische voorkeuren. De software is gekoppeld aan de oliën en supplementen welke hier ook te koop zijn.

De Itovi is diagnostisch en therapeutisch evenals de HEALY.

Ik neem uitgebreid de tijd voor de uitleg van het diagnostisch rapport, gericht op uw persoonlijke toestand. Daarna volgt de ITOVI en de HEALY therapie. Wat ongeveer 1 uur duurt.

De ITOVI en de HEALY scant therapieën en producten. De meeste producten zijn ook hier te koop.

Kijk daarvoor op de site www.praktijkbussum.nl

Normaliter is de prijs van deze ITOVI test € 75,00. Bij een behandeling hier  nu € 50,00 extra.

Los, dus zonder behandeling is de prijs € 75,00 met een diagnostisch rapport. 

Met therapeutische uitleg € 25,00 en reserveer ik anderhalf uur voor je.

Voor een behandeling krijg je de diagnose test en tijdens je behandeling de therapie met het apparaatje.

Wil je meer informatie over de producten welke ik adviseer en gebruik tijdens een behandeling kijk dan op www.praktijkbussum.nl

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE