Fonoforese stemvork healing

Fonoforese is het werken met stemvorken ter ondersteuning van de balans, harmonie en genezing van de persoon.

De stemvork trillingen dienen als initiator, blokkadebreker en transformator naar heelheid en eenheid. Diepe pijnstukken kunnen worden aangeraakt op een zachte, trillende wijze waardoor beweging, verlichting en heling ontstaat. De trilling van de stemvork geeft een diepe celmassage.

Fonoforese is mogelijk om ingezet te worden bij iedere behandeling. Vooral effectief bij diabeten, reuma en Fybromyalgie cliënten. Ik werk ook met het fonoforese stemvork EHBO boekje om direct klachten op te heffen. 

Hoe mooi is deze gevoelige vorm en blije berichten na afloop te krijgen van een cliënt behandeld met hoge bloeddruk en slecht slapen en niet prettig wakker worden. Zij verloor zichzelf in verslavingsgedrag en kon niet bij haar ik-kracht komen om zaken die ze graag wilde doen te volbrengen. Al na 1 sessie met stemvorken was er een groot succes en heeft al enorm veel verbetering gebracht. Er zullen nog meer behandelingen volgen om diverse klachten zoals hoge bloeddruk verder omlaag te krijgen. Deze eerste klap was alvast een daalder waard zullen we maar zeggen.

De slaap is sinds die sessie sterk aan kwaliteit verbetert, het wakker worden en aan de dag beginnen kost veel minder energie en opmerkelijk is dat het verslavingsgedrag zeer goed in de hand te houden is en zelfs bijna volledig is losgelaten.

Tot slot ervaart de cliënt dat zij zich nu bezighoudt met de dingen die ertoe doen en die een goed gevoel geven.

Steeds opnieuw ben ik verrast hoe prachtig de stemvork frequenties werken op hele diverse klachten. In mijn ogen is frequentietherapie dan ook de toekomst.

Tijdens een behandeling worden er verschillende stemvorken op diverse plaatsen gebruikt. U ligt aangekleed op een behandelbank. Voeten zijn bloot en worden ook behandeld.

Fonoforese stemvork healing

Deze therapie is een van de vele die door Lianne Luijks wordt gegeven. 

Wilt u deze therapie volgen? Dat kan, neem daarvoor contact op met Lianne.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE