Egyptian healing behandeling

Egyptian healing behandeling

Universele energie sessie ook wel energetisch eclectisch genoemd

Een 1e Quantum Touch Egyptian Healing REIKI sessie is met uitgebreide anamnese en duurt 90 minuten. Kost € 99,00

Energetische eclectische intuïtieve vervolgafspraken inclusief DoTerra oliën duren 55 minuten en zijn € 65,00.  

Doel van de behandeling

Van ziek zijn naar beter worden dmv REIKI Egyptian Healing Universele Energie en handoplegging. Het contact met de Kosmos te herstellen c.q. intensiever te maken. Energiebanen, die bij de meeste mensen zo omstreeks hun derde jaar zijn dichtgeslibd kunnen heropend worden.

Behandelmethode

Handoplegging voor en door iedereen!

Er wordt nogal eens beweerd dat je handoplegging pas dan kan beoefenen wanneer je daar een speciale gave voor hebt. In principe echter heeft iedereen elke gave in zich. Het komt er slechts op aan welk talent je zelf verder ontwikkelt. Dat is bewust – worden. Door deel te nemen aan een klas Egyptian Healing krijg je als het ware een duwtje in je bewustwording. Je moet er alleen aan toe zijn, dat wil zeggen: je open stellen voor de Kosmos, het Universum, het AL, de Grote Geest, God of hoe je de bron wilt noemen.

De energiebanen dienen voor het doorstromen van Universele levensenergie. Levensenergie, prana, chi, ki.. het komt allemaal uit de zelfde bron en is allemaal het zelfde. We leven er van. Wanneer deze energiestroom wordt onderbroken spreken we van blokkades. Er ontstaan dan vastgelopen gedachten patronen. Je voelt je ziek, kortom niet oké. Ieder mens creëert het eigen ongemak. Dat is niet psychisch, waarbij het woord psychisch vaak negatief wordt bedoeld. Psychisch is niet gek, gefantaseerd of onwaar. Het woord psyche komt uit het Grieks en betekent vlinder. Vlinder, een schitterend diertje met twee levens.

Als je van ‘ziek’ naar ‘gezond’ gaat wordt je vaak meer ‘beter’ dan alleen je lichaam. Wat je van binnen of in je hoofd vasthoudt, laat je lichaam duidelijk merken. Het is dan ook niet alleen gewenst de symptomen te bestrijden of te onderdrukken, maar juist naar de oorzaak te kijken. De wet van oorzaak en gevolg, weet je wel. Niet met kritiek naar je zelf kijken, maar als toeschouwer. Onbewust bouw je een ziekte of kwaal op gedurende de loop van je leven. Sommige ongemakken dienen tot zelfbescherming, andere blokkades zijn overbodig. Ze ontstaan eerst in onze gedachten patronen, in onze geest. Ze manifesteren zich door psychische en/of lichamelijke problemen. Daardoor ontstaan zelfs ontstekingen en verhardingen. Vaak worden blokkades op latere leeftijd in stand gehouden. Egyptian Healing helpt je om te gaan met universele levensenergie, liefde. Het gaat er niet om energie met je ego te sturen. Het is doorgeven van liefde aan iedereen die daarom vraagt en je er zelf ook tegelijkertijd heler van wordt. Egyptian Healing werkt niet alleen in het fysieke lichaam, maar tevens op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Een serie van vier behandelingen van elk ongeveer 1 uur binnen twee weken is al voldoende om veranderingen in zowel lichaam als geest op te merken. Vaak staan de ogen helderder, je slaapt beter, je wordt actiever of juist rustiger. Je begint – zowel letterlijk als figuurlijk – los te laten met als resultaat een betere spijsvertering en stoelgang.

Door een behandeling met Egyptian Healing wordt het unieke zich-zelf-genezende ­ lichaam aan het werk gezet. Het is niet iemand buiten je om die je geneest, néé, jijzelf bent de enige die de mate van helen bepaalt!

Je kan een behandelaar vragen je bij te staan in je helingsproces, maar jijzelf bepaalt in hoeverre, in welke mate je een genezing aankunt.

Egyptian Healing is geen geloof, geen religie of sekte. Er is geen binding in welke vorm dan ook. Geen kerk, club of gebondenheid anderzijds. Beoefenaars van Egyptian Healing hebben slechts met elkaar gemeen dat ze op eigen verzoek een of meerdere klassen hebben gevolgd waar werd aangereikt hoe met universele levensenergie goed gedaan kan worden. De bron raakt nooit uitgeput. Er is een eeuwigdurende stroom van liefde c.q. Universele levensenergie. We bestaan uit energie, we leven ervan.

Het is slechts zaak onze energiehuishouding in harmonie te brengen en op peil te houden. Daar kan Egyptian Healing bij helpen.

 De methodiek die bij Egyptian Healing wordt toegepast bestaat uit drie graden:

1E – of Egograad, Inwijdersgraad en dienstbaarheidsgraad.

Begeleiding op de weg naar jezelf. In een tijdsbestek van 4 x 3 uur worden er onder meer vier initiaties gegeven die de vier Chakra’s stimuleren, te weten:

1 – stuit

2 – milt

3 – zonnevlecht

4 – hartchakra

Naast het overdragen van de handposities worden deze ook toegepast. Er zal met kleuren worden gewerkt en er kunnen emoties loskomen. Ter harmonisatie van de 7 hoofdchakra’s wordt er een aandacht besteed op het kruinchakra.

Ik, Lianne ben jaren geleden ingewijd.

Deze graad is niet voor iedereen weggelegd. De Kosmos beslist wie hiervoor in aanmerking komt en met de Kosmos te verbinden. De Kosmos besluit uiteindelijk of er van jou (mij) gebruik wordt gemaakt om universele levensenergie door te geven. Ik ben dan ook inwijder en ook een doorgeefkanaal. Ik dien mijzelf in dienst te stellen van de mensheid. Ik ben stressbestendig, kan kennis overdragen, ben in staat mensen te begeleiden en te ondersteunen en indien nodig les te geven. Factoren die belangrijk zijn.

De inwijdersgraad is een dienstbaarheidsgraad en wordt individueel gegeven. Dat is wat ik laat doen door mijn lerares Carla. Er is geen geldelijk beding, aan diegene die er klaar voor is.

  1. Chakra’s openen en sluiten zich vanzelf door de manier waarop je in het leven staat. Zelf sleutelen aan Chakra’s door manipulatie zonder goede begeleiding wordt sterk afgeraden.
  2. Egyptian Healing is niet iets engs of zweverigs. Het is een herontdekte methode van handoplegging gebaseerd op oude Egyptische Tempelinwijdingen.

 

Nooit geweten dat de zwangerschaps massage zo veel ontspanning kan brengen.

Chantal F

Wist je dat...

De kracht van herhaling werkt. Vooral bij terugkerende klachten.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE