Positieve review

Tevreden cliënten schreven een positieve review omdat zij zo blij zijn met een anti pijn behandeling en dat het ook heel toevallig mogelijk was op dezelfde dag. precies dat wat nodig was op dat moment.

Gun je een ander ook n goeie anti stress energetische eclectische behandeling en of een ontspannings massage? Lees onderstaande reviews en geef eens een cadeaubon cadeau. Pracht en heerlijk cadeau om te geven. Toch.


  1. Zo''n warm welkom door een hele lieve dame. Heerlijk kopje thee vooraf en een geweldige behandeling. De behandeling maakte een hoop los en daar werd warm op gereageerd door Lianne. De uitwerking was voor mij echt een bevrijding. Meer controle over mijn lijf en veel meer energie de volgende dag. Echt een aanrader.
  2. Heerlijke massage gehad!
  3. Liesel. 
    Fijne behandelingen voor zowel pedicure als voetreflex. Kom er al jaren en nog steeds zeer tevreden.
  4. Heerlijk en relaxt weer naar huis. Lianne weet precies waar ze via de voetreflextherapie je problemen weet te vinden. Margreet
Positieve review

5. Chantal Xerri. 

Bij Lianne ben jij onder goede handen wanneer jij last hebt van fysieke klachten. Met veel kundigheid en gevoeligheid weet Lianne de zere plek te behandelen. De voetmassage zijn extra aan te raden.
Zeker de moeite waard om bij Lianne te gaan.

6. Judith. Fijne voetreflextherapie. Een rustpunt in het drukke bestaan. Al bijna 10 jaar een trouwe klant. Kundig en empathisch.

7. Femke Vrij.
Als ik naar Lianne ga, weet zij precies wat ik nodig heb. Van een stoelmassage tot energetisch massage of zoals gisteren een vlindermassage. Ook de voetreflextherapie is volop genieten. De energie stroomt weer na een behandeling bij Body of Light!

8. Mevr. Jo. H.uit Naarden kwam na 9 maanden zwangerschap en wilde thuis bevallen ipv in het ziekenhuis. Zij kwam s middags voor een voetreflex en massage behandeling om de bevalling / weeën op te wekken. Haar feedback was de andere dag: Hi Lianne. massage heeft geholpen. s avonds zijn de weeën gestart en ik ban de andere dag bevallen van een prachtige zoon. Ik hoefde niet naar het ziekenhuis. Dankjewel. \ik ben enorm opgelucht dat we niet naar het ziekenhuis hoefde te gaan. We hebben een hele mooie thuis bevalling gehad in het warmwaterbad wat al 1 week stond te wachten en klaar stond. Mijn beide zussen waren er ook bij. Dank. Mevr. Jo.H.
Binnenkort gaan we elkaar weerzien want ik begin al een beetje vast te zitten door de borstvoeding en kan weer wel een heerlijke behandeling gebruiken en even een moment voor mijzelf. 
ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE