Oorkaarsen therapie

Oorkaarsen therapie is een heilzame therapie voor de oren. Werkt bij allerlei klachten bijvoorbeeld evenwichtsklachten, oorsuizen, Tinnitus.


Oorkaarsen therapie heeft een ontslakkende werking van de lymfestroom waardoor de afvoer van stofwisselingsslakken verbetert wordt en geeft dikwijls een spontane verbetering van het gehoor.

Het gebruik van oorkaarsen is recent verder onderzocht en heeft het product nog populairder gemaakt. Oorkaarsen hebben een puur fysieke functie. Een licht schoorsteeneffect, en de beweging van de vlam creëert een vibratie van lucht in de oorkaars, waardoor een massage effect ontstaat op de oordrum. Dit genereert een gevoel van warmte en balans van de oordruk, voorhoofd en sinussen.

De voordelen van het gebruik van oorkaarsen zijn al vele decennia bekend ook door vele artsen en therapeusten wereldwijd.

Het fysieke effect na de behandeling met oorkaarsen is een bepaalde druk- en pijnbestrijdende sensatie en ontspanning in het oor en het voorhoofd.

Behandeling veroorzaakt vaak spontaan een betere ademhaling en een verbeterd reukorgaan, ook als de neus geblokkeerd was voor de behandeling.

Veel mensen hebben baat gevonden bij deze eeuwenoude ceremonie.

Waarvoor gebruik ik oorkaarsen?

Activering van stofwisselings- en lymfefuncties in het hoofd.
Bijholteontsteking.

Doofheid, gehoorzwakte.

Hoofdpijn.

Migraine.
Neusverkoudheid.
Oorontstekingen.
Oorpijnen.
Oorsuizen, oorsuizingen.
Prop in het oor.
Slecht slapen.
Stress.
Tinnitus.

Voorhoofdsholteontsteking.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme