Healy BioResonantie apparaat en Quantumenergie.

De Healy is Medisch gecertificeerd en een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een klein bioresonantie vernuftig apparaatje voor thuis. Hier tijdens een behandeling GRATIS.

Wil je meer weten over HEALY vraag mij voor verdere info en een Healy behandeling.

De Healy is een bio resonantie vernuftig apparaatje en kan heel goed werken tegen allerlei klachten bijvoorbeeld:

 • Angsten
 • Chronische pijn
 • Depressie 
 • Fibromyalgie
 • Gewricht- skelet- spierpijnen
 • Hoofdpijnen en migraine
 • Misselijkheid- darm- maagklachten
 • Overgewicht
 • Niet blij en of gelukkig voelen
 • Slecht in- of doorslapen
 • Vage klachten en andere klachten
 • Verdrietig en niet blij voelen
 • Zwangerschapsklachten

(Alle andere toepassingen van de Healy worden nog niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.)

Healy

Net als bij andere holistische geneeswijzen geeft de Healy je lichaam een zetje met de juiste frequenties, zodat je zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Elke cel in ons lichaam heeft een bepaalde frequentie en elke cel heeft ook een celmembraan. Volgens het spanningsmodel voor celmembranen heeft een cel onder ideale omstandigheden een spanning van -70 mV en daarmee voldoende energie om te leven en te communiceren met andere cellen.

Als er sprake is van een aandoening loopt deze spanning vaak terug tot -50 mV.

Vanaf -40 mV kan er sprake zijn van pijn en ontstekingen. Volgens Becker en Nordenstrom is bij -15 mV het punt bereikt waarop de cel kan muteren tot tumorcel. De Healy stuurt die frequenties naar je lichaam toe, die je kunt gebruiken omdat de spanning in de cel te laag is. Door de Healy wordt de trilling in je hele lichaam verhoogt.

Deze verhoogde trilling zorgt voor een ruimer bewustzijn. Net zoals je dat kunt creëren met het zingen van een mantra, of met mediteren bijvoorbeeld. Hierdoor kom je tot inzichten over jezelf, welke je zelf weer kunt integreren.

De Healy is een medisch device en dus goedgekeurd en gecertificeerd. De officiële tekst is: “Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en daarmee verbonden slaapstoornissen”.

De Healy is mede ontwikkeld door Marcus Schmieke en Nuno Nina. Marcus Schmieke is onderzoeker en filosoof en wilde de techniek van de TimeWaver die veel therapeuten gebruiken bij de bioresonantie, toegankelijk maken voor iedereen. Nuno Nina is directeur van een kliniek en behandelde wereldwijd in 7 klinieken mensen met de frequenties die in de Goudcyclus zitten.

Marcus Smieke, legt uit dat we ondanks de Healy nog steeds onze lessen moeten leren of bepaalde dingen moeten ervaren. Deze zijn ook meer gerelateerd aan delen van onze psyche die we ons onbewust zijn. Ze liggen in het onderbewustzijn.

Ze hebben ook een bepaalde energie en deze energie wil graag omhoog komen in ons bewustzijn. Maar vaak staan we dit niet toe. We gebruiken veel energie om dit te onderdrukken.

We willen helemaal niet weten waarom we boos zijn of frustratie voelen bijvoorbeeld. Deze issues zouden we moeten erkennen en integreren in ons leven, in plaats van dat we energie verspillen om ze te onderdrukken.

Wanneer je lange tijd deze issues onderdrukt, dan manifesteren ze zich na verloop van tijd in je lichaam. Er ontstaan dan ziekten. Je lichaam vertelt je dus welke issues nog niet gezien en verwerkt zijn.

Je ego ziet deze issues als een deel dat niet bij jou hoort. Als je klachten ervaart dan moet je wel naar je lichaam gaan luisteren. Deze issues kunnen zich behalve in ziekten ook manifesteren in je dagelijks leven.

Via andere personen die je ontmoet, of situaties waar je in terecht komt. Alles wat we niet integreren in ons leven, manifesteert zich in ons leven. Krijg je te maken met vervelende situaties, stel jezelf dan eens de vraag wat er in jou zit dat nog niet verwerkt is.

Wat zegt die situatie over jou? Vaak zijn we geneigd om anderen de schuld daarvan te geven.

Dat zijn de lessen die je moet leren of moet ervaren. Healy kan hierbij helpen. Ik leg in het kort wat uit over Quantumfysica.

Dat is de wetenschap die zich bezighoudt met hele kleine deeltjes van een atoom. Het is een tak van de Natuurkunde die nog niet heel lang bestaat. Volgens de Quantumfysica is materie energie en energie is informatie. Dus alles om ons heen is energie en heeft een frequentie: de bank waar je op zit, de kleding die je aan hebt, maar ook de emoties die je voelt. Dus echt alles. Op een diep niveau komen deze deeltjes of frequenties samen in het quantuminformatieveld. De Healy meet met behulp van dat informatieveld welke frequentie je nodig hebt om weer gezond te worden.

In de Healy zit namelijk een quantumsensor. Het quantuminformatieveld is de verbinding tussen het bewustzijn en het onderbewustzijn.

De quantumsensor in de Healy vormt een soort van poort waardoor onverwerkte issues uit je onderbewustzijn ook omhoog kunnen komen en terecht komen in je bewustzijn. Dit vraagt wel om bewust om te gaan met de Healy.

Met andere woorden, je moet wel openstaan voor dit proces. Wanneer je je afsluit voor deze informatie dan zul je niets doen met de informatie die omhoog is gekomen in jouw bewustzijn.

De programma’s van de Healy bevatten lage frequenties en ook hele hoge frequenties. Deze hele hoge frequenties zitten vaak aan het einde van een programma. Deze frequenties werken diep door op je onderbewustzijn, waardoor de informatie daaruit omhoog kan komen.Is de HEALY symptoombestrijding?Op een diep niveau komen deze deeltjes of frequenties samen in het quantuminformatieveld.

De Healy meet met behulp van dat informatieveld welke frequentie je nodig hebt om weer gezond te worden. In de Healy zit namelijk een quantumsensor.Door je bewust te worden van de (subtiele) signalen die je lichaam je geeft, kun je met de Healy werken aan de echte oorzaak.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE