Chi Neng Qi Gong

Chi Neng Qi Gong Aarden Bewegen Chi Neng en Doen. Oefeningen om te verbinden met de aarde en een verbindende ademhaling en herstel na Corona door deze te oefenen en te herhalen.

De oefeningen gaan over het belang van aarden en ademen, over een verbindende ademhaling en ChiNeng Qi Gong Beoefenen. Er zijn hier in de praktijk in Bussum op de Bussumse heide privé lessen mogelijk a 80,00. Dan zijn we samen anderhalf uur op pad.

Ieder jaar ga ik met Patricia van Walstijn mee als instructeur naar Mallorca en OLHAO in Portugal. Je kan hier individuele sessies krijgen en samen oefenen.

Aarden is het fysiek contact maken van je lichaam met de aarde om op een natuurlijke manier om klachten te verminderen en het zelfhelend vermogen te verbeteren. Het is heel eenvoudig en veilig. Maak met je blote voeten contact met de aarde en het helingsproces komt vanzelf op gang.

Chi Neng is fysiek contact maken met je lichaam en de aarde om op een natuurlijke manier klachten te verminderen en je zelf helend vermogen te verbeteren. Met deze techniek komt het helingsproces op gang.

In deze tijd, waarin we op schoenen lopen, onze huizen geïsoleerd hebben en niet meer op de grond slapen, is dit helingsproces verstoord. Het is één van de oorzaken van chronische ontstekingen, chronische pijn, chronische vermoeidheid, slaapproblemen en auto-immuunziekten.

Het menselijk lichaam is geëvolueerd terwijl het in contact was met de aarde en heeft dit natuurlijke contact nodig om goed te functioneren.

In de praktijk heb ik aardematerialen bijvoorbeeld een aardemat voor bij de pc en nog veel meer aardeproducten.

Chi Neng Qi Gong

Deze oefeningen kunnen buiten en ook on line gegeven worden.

Wilt u deze oefening volgen? Dat kan, neem daarvoor contact op met Lianne.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE