Mijn naam is Lianne Luijks

Interesse voor beweging en gezondheid voor mensen. Dat is mijn passie waardoor ik mijn werk met plezier en overtuiging kan doen.

In vogelvlucht

Ik ben in 1979 begonnen met een eigen praktijk als magnetiseur, energetisch natuurgeneeskundig- medisch shiatsu- voetreflexologie therapeute en holistisch masseur in de complementaire therapie.

De basis

Als kind was ik altijd te vinden in het gemeentelijke zwembad in Noord Brabant, daarna ben ik verhuisd naar Lelystad voor een vaste baan als zwemonderwijzeres. Begonnen met sportmassage in Zwolle, vervolgens voetreflexologie, intuïtieve massage, NEI therapie bij dr. Roy Martina, medisch shiatsu methode Namikoshii, stoel- zwangerschaps massage en een 4 jarige HBO opleiding bij het Johan Borgman college als energetisch therapeut.

Als aanvulling op het energetisch werk ben ik ook opgeleid tot medisch pedicure met aantekening DM diabetici en reuma voeten. 

Drijfveer: behandelen is vanuit een innerlijk gevoel om mensen te helpen groeien naar een betere gezondheid, meer geluk, ruimte en balans te creëren tussen lichaam en geest. Vanuit denken naar voelen, naar je hart. Met beide benen op de grond, meer rust en energie en beter slapen.

Mijn naam is Lianne Luijks

Elke expertise zijn eigen uiting

Mijn website www.tenvoetenuit.nl is gericht op pedicure en voetreflexologie. Als voeten specialiste bied ik diverse behandelingen aan en combineer deze om tot het beste resultaat te komen. 

Lianne is Chi Neng instructor, heeft de opleiding en Mallorca weken gevolgd bij www.chineng.nl institute en geeft op dinsdagavond aan gehandicapten waterdans en WatSjiGong sessies in het therapeutische heerlijke warmwater zwembad De Zandzee.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE