Anti stress massage

Anti stress massage

Met mijn anti stress massage maakt ik je bewust van spanningen in je lichaam op plaatsen waarvan je het misschien juist niet had verwacht.

Eerste behandeling

De eerste behandeling bestaat uit een intake en de behandeling. Deze eerste keer duurt 100 minuten en kost € 99,00

Vervolgbehandeling

Een vervolgafspraak bestaat uit een volledige behandeling en duurt 90 minuten en kost € 80,00

Doel van de behandeling

  • Ontspanning van het lichaam en mind
  • Reduceren van pijnklachten
  • Slaapritme bevorderen. Inslapen- en doorslapen
  • Stress vermindering in het lichaam
  • Verlichting van spierkrampen
  • Vrijgeven van de natuurlijke pijnstiller endorfine

In de huidige maatschappij wordt er veel druk gelegd op eigenijk iedereen. Zowel volwassenen, ouderen en kindeeren. Dit veroorzaakt vaak stress en fysieke klachten. Volledig ontspannen en tot rust komen is er dan vaak meer bij.

Behandelmethode

Het is een onderhoud voor uw lichaam. Het kan pijn en spanningen voorkomen. Het ondergaan van een massage is een prettige manier om spanning te kunnen loslaten en pijn te verlichten. Spieren en pezen ontspannen en gewrichten worden soepeler. Het is een weldaad is een therapie voor lichaam en geest. Massage bevordert de gezondheid omdat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd, gestimuleerd en gesedeerd. Massage kan nek- (onder)rug- schouder- en beenklachten verlichten. De werking is zowel rustgevend als stimulerend. Gedurende de massage worden prikkels doorgegeven aan het centraal zenuwstelsel die vervolgens worden teruggevoerd naar de huid en spieren. De strijkingen, de knedingen en het kloppen stimuleren en versterkt de doorbloeding van de huid, het onderliggende bind- en spier weefsel. Daardoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. binnen korte tijd kom je tot een diepe ontspanning. Desgewenst is het mogelijk dat de massage steviger wordt uitgevoerd, laat je horen, maak het kenbaar en geniet intens. Er worden heerlijke verschillende aroma’s gebruikt.

Iedereen wil toch graag wel wat minder druk en stress ervaren. Even dat moment voor jezelf pakken om weer ontspannen door het leven te gaan.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE