Anti stress en pijnvermindering

Anti stress en pijnvermindering

Anti stress massage geeft pijn- en stressvermindering met Permsal magnesium olie in Bussum.

Permsal magnesium behandeling

Bestaat uit een volledige behandeling en duurt 90 minuten en kost € 90,00

Doel van de behandeling

  • Ontspanning van het lichaam en mind
  • Reduceren van reuma pijnklachten
  • Slaapritme bevorderen. Inslapen- en doorslapen voor Parkinson patiënten
  • Stress vermindering in het lichaam
  • Verlichting van spierkrampen
  • Vrijgeven van de natuurlijke pijnstiller endorfine

In de huidige maatschappij wordt er veel druk gelegd op eigenijk iedereen. Zowel volwassenen, ouderen en kindeeren. Dit veroorzaakt vaak stress en fysieke klachten. Volledig ontspannen en tot rust komen is er dan vaak meer bij.

Behandelmethode

Het is een onderhoud voor uw lichaam. Het kan pijn en spanningen voorkomen. Het ondergaan van een massage is een prettige manier om spanning te kunnen loslaten en pijn te verlichten. Spieren en pezen ontspannen en gewrichten worden soepeler. Het is een weldaad is een therapie voor lichaam en geest. Massage bevordert de gezondheid omdat tal van lichaamsfuncties worden geactiveerd, gestimuleerd en gesedeerd. Massage kan nek- (onder)rug- schouder- en beenklachten verlichten. De werking is zowel rustgevend als stimulerend. Gedurende de massage worden prikkels doorgegeven aan het centraal zenuwstelsel die vervolgens worden teruggevoerd naar de huid en spieren. De strijkingen, de knedingen en het kloppen stimuleren en versterkt de doorbloeding van de huid, het onderliggende bind- en spier weefsel. Daardoor worden de afvalstoffen sneller afgevoerd. binnen korte tijd kom je tot een diepe ontspanning. Desgewenst is het mogelijk dat de massage steviger wordt uitgevoerd, laat je horen, maak het kenbaar en geniet intens. Er worden heerlijke verschillende aroma’s gebruikt.

In mijn vakblad staat onderstaand artikel:

Er is pijnvermindering reumatoïde artritis door Zweedse klassieke ontspanningsmassage.

Gewrichtspijn is een van de meest voorkomende klachten bij patiënten met reumatoïde artritis (RA).

Het doel van een onlangs uitgevoerde studie was om de effecten van Zweedse klassieke ontspannings massage op de pijn vast te stellen bij patiënten met RA.

Ook werd gekeken in hoeverre de massages invloed hadden op het gebruik van pijnstillers.

Zestig patiënten deden mee aan de gerandomiseerde gecontroleerde trial.

De helft van de groep werd toegewezen aan de experimentele groep, de andere helft vormde de controlegroep.

In de experimentele groep kregen de patiënten acht weken lang een half uur Zweedse massages; de eerste vier weken twee keer per week en de laatste vier weken drie behandelingen per week.

De controlegroep kreeg gedurende deze periode de standaard zorg.

De wetenschappers gebruikten de visual analogue pain-scale om de mate van pijn op drie momenten vast te stellen: voor de start van de behandelingen, na acht weken en nog eens een maand na de laatste sessie.

De data laten significante verschillen zien tussen de twee groepen: de experimentele groep had – zowel vlak na de laatste behandeling als na een maand – veel minder last van pijn. Bovendien gebruikten deze patiënten ook veel minder pijnstillers dan de controlegroep.

De onderzoekers concluderen dat Zweedse massages veilig en effectief kunnen worden ingezet bij patiënten met RA: de behandelingen verminderen de pijn en het gebruik van pijnstillers neemt af.

Bronvermelding: https://www.vnig.nl/nieuws/wetenschap/pijnvermindering-reumatoide-artritis-door-zweedse-massage.html
Sahrae, F. et al. The effect of Swedish massage on pain in rheumatoid arthritis patients: A randomized controlled trial. Complementary Therapies in Clinical Practice, Volume 46, February 2022, 101524.

Iedereen wil toch graag wel wat minder druk en stress ervaren. Even dat moment voor jezelf pakken om weer ontspannen door het leven te gaan.

ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE