Aroma en essentiële olie behandelingen

Aroma en essentiële olie behandelingen

Met mijn aroma essentiële olie massage therapie pak ik fysieke / emotionele en mentale klachten aan. Ik masseer het hele lichaam en werk op meridianen en viscerale punten van de rug tot aan de voeten.

Eerste behandeling

De eerste keer bestaat uit een intake en de behandeling. Deze eerste keer duurt 100 minuten en kost € 99,00

Vervolgbehandeling

Een vervolgafspraak bestaat uit een volledige behandeling en duurt 90 minuten en kost € 80,00

Doel van de behandeling

Doel van deze DōTERRA aroma Touch ontspannings massage is helend en werkt balancerend, stress verminderend en geeft daardoor een diepe ontspanning wat door de oliën enige dagen of zelfs langer doorwerkt. Elke stap in het proces is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel, fysiologisch en harmoniserend functioneren voor zowel lichaam als geest. Doel is om het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen. Deze DōTERRA Aroma massage bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel.

Behandelmethode

Bij de eerste keer in mijn praktijk bespreken we waar je voor komt, wat je klachten zijn en welk thema waar je aan wilt werken. Bij de Aroma massage wordt gebruik gemaakt van 8 DoTerra essentiële oliën die intuïtief worden toegepast over het gehele lichaam.

Ik werk met zeer subtiele aanrakingen, via het craniosacraal systeem, langs de meridianen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten en weer terug.

  • Activering blaas meridiaan (deze loopt langs de wervelkolom).
  • Blokkades opruimen.
  • Brengt evenwicht.

Het was een behandeling met 8 zeer diverse aroma's met verschillende essentiële oliën.

Liesbeth J

Wat is een Aroma- Cranio- of meridiaan massage?

Aroma massage met essentiële oliën zijn op verschillende manieren toe te passen. De behandeling verschilt per cliënt en is afhankelijk van wat de hulp vraag op dat moment is. Het lichaam geeft aan wat er noodzakelijk is en ik gaat dan intuïtief aan het werk ermee om tot het beste resultaat te komen en tot n volledige ontspanning om klachten te voorkomen. De essentiële oliën doen het werk icm mijn magnetische, helende handen en de totale lichaams massage. Mijn handen fluisteren en je lichaam hoeft alleen maar te luisteren om antwoorden te krijgen op je hulpvraag. 

De Aroma- en cranio massages omvat vier primaire stappen

  1. Aftasten van het lichaam. Daarna aanbrengen van de aroma's gevolgd door een algehele olie massage met een korte voetreflexologie.
  2. Effleurages; een reeks massage handelingen om de spieren op te warmen voordat diep weefsel wordt bewerkt met petrissage.
  3. Petrissage; een massagehandeling die diepe- en stevige druk uitoefent op de onderliggende spieren die gekneed gaan worden.
  4. Relaxatie; rustige sederende handelingen met evt. verschillende ontspannende aroma's zoals Lavendel en Serenity.
ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE