Aroma DoTerra essentiële olie en FYTO Herboriste behandelingen

Aroma DoTerra essentiële olie en FYTO Herboriste behandelingen

Met de DoTerra aroma's en FYTO kruiden worden diverse fysieke, emotionele en mentale klachten energetisch aangepakt icm Universele energetische eclectische therapie zoals REIKI, Egyptian Healing, Quantum Touch en Therapeutic Touch.

Een Aroma DoTerra complete behandeling duurt 90 minuten en kost € 99,00

Doel van de Aroma Touch behandeling

Doel van deze aroma massage met Quantum- en Therapeutic Touch en energetische Healing is je beter voelen. Deze Holistische behandeling werkt balancerend, stress verminderend en geeft daardoor een diepe ontspanning. Door de oliën werkt dit dagen lang door. Elke stap in het proces is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel, fysiologisch en harmoniserend functioneren voor zowel lichaam als geest. Doel is om het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam in evenwicht te brengen.

De FYTO kruiden en Aroma massage bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom zenuwstelsel en een sterk Immuunsysteem..

 • Activering blaas meridiaan (deze loopt langs de wervelkolom) 
 • Blokkades opruimen
 • Detoxen / Ontgiften
 • Evenwicht brengen
 • Harmoniseren
 • Klachten verminderen
 • Los laten
 • RESET. Je gaat weer AAN
 • Verbinden met je lijf en beter voelen

Behandelmethode en werkwijze

Wanneer je een 1e behandeling boekt krijg je een anamnese toegestuurd: wat zijn je klachten en aan welk thema wil je werken. Vul dit vragenformulier vantevoren in want dat scheelt tijd en kunnen we hier vrij snel aan de slag met dat waar je voor komt en dat is fijn. Bij de Aroma Touch massage en energetische REIKI behandeling wordt gebruik gemaakt van 8 DoTerra essentiële oliën die intuïtief worden deze toegepast over het gehele lichaam. Van hoofd t/m de voeten en weer terug. Deze oliën zijn van hoge kwaliteit. Ik gebruik ze en laat ze je ook ruiken. Die aroma oliën die bij je past en lekker vind ruiken kan je meteen hier kopen en meenemen naar his om verder te gaan met behandelen.

Na de behandeling is er nog tijd voor het stellen van vragen, een kopje kruidenthee / water en om rustig weer op aarde te landen. Er kunnen reacties zijn, tijdens en na de behandeling, schroom niet om deze te benoemen.

Wil je oliën kopen en afhalen hier en advies krijgen: https://shop.praktijkbussum.nl/doterra

Via de site van DoTerra kan je ook via mijn account bestellen:  Lianne Luijks | My Doterra 

Het was een behandeling met 8 zeer diverse aroma's met verschillende essentiële oliën.

Liesbeth J

Wat is een Aroma- Cranio- meridiaan energetische massage?

Aroma massage met essentiële oliën zijn op verschillende manieren toe te passen. De behandeling verschilt per cliënt en is afhankelijk van wat de hulp vraag op dat moment is. Het lichaam geeft aan wat er noodzakelijk is en ik gaat dan intuïtief aan het werk ermee om tot het beste resultaat te komen en tot n volledige ontspanning om klachten te voorkomen. De essentiële oliën doen het werk icm mijn magnetische, helende handen en de totale lichaamsmassage. Mijn handen fluisteren en je lichaam hoeft alleen maar te luisteren om antwoorden te krijgen op je hulpvraag. 

De Aroma-cranio energetische holistische massage omvat vier primaire stappen en ik werk met zeer subtiele aanrakingen, via het craniosacraal systeem, langs de meridianen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten en weer terug.

 1. Aftasten van het lichaam. Daarna aanbrengen van de aroma's gevolgd door een algehele energetische REIKI behandeling.
 2. Effleurages; een reeks massage handelingen om de spieren op te warmen voordat diep weefsel wordt bewerkt met petrissage.
 3. Petrissage; een massagehandeling die diepe- en stevige druk uitoefent op de onderliggende spieren die gekneed gaan worden.
 4. Relaxatie; rustige sederende handelingen met evt. verschillende ontspannende aroma's en enventueel FYTO Herboriste kruiden.
ADRES

Body of Light
Oosterpad 62
1402 NG Bussum (NH)

OPENINGSTIJDEN

Van maandag t/m vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur.
Op zaterdag op verzoek

VBAG.png Rbcz TCZ2022.jpg

CONTACT

Mobiel: 06 51 99 36 52
E-mail: info@lianneluijks.nl
Voorkeur is om een sms / WhatsApp bericht te sturen.

whatsapp-512.png

Tijdens behandelingen staat het 06 nummer uit.


LOCATIE