Op locatie, individueel en groeps behandelingen.

Behandelingen worden ook op locatie gegeven, individueel of voor groepen. Zowel stoelmassage bij bedrijven als aan huis.

Als op feesten en partijen, congressen, evenementen, seminars

Een shiatsu stoelmassage is vrijwel voor iedereen prettig om te ondergaan. De Shiatsu stoel drukpunt massages zijn preventief bedoeld om, ziekte verzuim terug te dringen cq te voorkomen en geven ontspanning en verlichting. ls er sprake van specifieke klachten dan is het goed om dit vooraf te melden aan de stoelmasseur. Hij of zij houdt hier dan rekening mee.

De Shiatsu stoelmassage is minder geschikt als u last heeft van acute ontstekingen, virusinfecties of koorts. Als u zwanger bent, kunt in de eerste 12 weken van uw zwangerschap niet deelnemen.  Als u al langer zwanger bent dan kunt u gewoon deelnemen maar meld dit wel altijd aan de stoelmasseur.

Als er meer ernstige gezondheidsklachten zijn, of als u onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts of specialist.

Massages zijn als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid ook mogelijk. De ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving en beloning van medewerkers.

Heel snel geven de stoelmassages ontspanning, verlichting en geeft het medewerkers een gevoel van aandacht en waardering. Niet onbelangrijk als u uw medewerkers gezond en gemotiveerd wilt houden! Op langere termijn hebben bedrijfsmassages als voordeel dat lichamelijke klachten als gevolg van spanning en stress voorkomen kunnen worden. Door de bedrijfsmassage wordt de medewerker zich meer bewust van zijn of haar lichamelijke conditie, waardoor hij of zij in staat is vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen. Hierdoor wordt verergering van klachten voorkomen. En dat is heel wat waard. Voor u en uw medewerkers.

Organisatie van de bedrijfsmassage

Bij de organisatie van de bedrijfsmassage komt er een intekenlijst en is het de bedoeling dat de werknemer zelf intekent en dat de werkgever er geen omkijken naar heeft. De communicatie naar de medewerkers, de planning en inschrijvingen kunnen allemaal volledig door ons worden geregeld. Zo kunnen de medewerkers genieten van een ontspannende bedrijfsmassage en heeft u als directie er verder geen omkijken naar!

Interesse in onze bedrijfsmassage? Vraag vrijblijvend informatie aan en een halve dag voor plusminus 6 personen een try out stoelmassage op de zaak.

Voor particulieren: als je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen dan komt Lianne graag naar u toe. 
Kilometer vergoeding 0,20 per kilometer.

Referenties en ervaringen:
Congressen dr. Roy Martina. zie www.roymartina.com
Seminars van Joy Waid. zie www.njoycoaching.com
Tijdens de Chi Neng Qigong workshops. zie www.chineng.nl
In Italie, Duitsland, Oostenrijk en Mallorca.
Bij ArtofEvents, met verschillende thema feesten.

Een mogelijkheid is het geven van verschillende energie gevende en harmoniserende behandelingen / voetreflexzone therapie / stoelmassages, Therapeutic Touch (TT) en Quantum Touch (QT) voor uw deelnemers / klanten.