Wat Sji Gong en Warm Water Relaxatie.

Wat Sji Gong is een heerlijke vloeiende, langzame en aandachtige combinatie van bewegen en bewogen worden in warm water SJI - GONG (Chinese adem- en bewegingsoefeningen).

Ontspannen bewegen in warm water kan je tot een heerlijke diepe ontspanning brengen. Je komt los van de dagelijkse dingen en bent zonder besef van tijd en ruimte. Hoe heerlijk is dat?! Dit heet Wat Sji Gong of WarmWaterRelaxatie en werkt met de helende kracht van warm water om spanning weg te laten stromen.

Met Wat Sji Gong kom je dus tot een optimale ontspanning in het water door langzame vloeiende bewegingen uitgevoerd in het ritme van de ademhaling en in harmonie. Het is een unieke manier om snel en op diep niveau tot ontspanning te geraken. 

Lichaam en geest worden bevrijd van spanning en nemen tegelijk nieuwe energie op. 

De gerichte oefeningen laten de lichaamsenergie (Sji) stromen.

Door middel van een heel rustig gecreëerde omgeving kom je tot een diepe buikademhaling techniek die jou ook in jouw dagelijkse beslommering zal ontspannen.

Het water in het therapie zwembad heeft een temperatuur van ongeveer 32 graden waar jij drijft, beweegt en wordt bewogen.

Het kan voorkomen dat je zo ontspannen raakt, dat je spanning loslaat. Ik, Lianne (vroeger zwemonderwijzeres) draagt de zorg over jou om je te bewegen.

Het is een ervaring van een gemoedstoestand welke je waarschijnlijk nog niet eerder mee hebt gemaakt.

Voor wie? Eigenlijk voor iedereen en juist ook voor mensen met fysieke / emotionele problemen, zoals hoofdpijnen, rugpijnen, erge vermoeidheid, depressie en slechte slapers hebben hier bewezen enorm veel baat bij.

This is Sliced Diazo Plone Theme