Klei therapie en ontgiften

Groene Klei biedt veel mogelijkheden voor natuurlijke zelfzorg: van huidverzorging, ontvetten, ontgiften tot inwendig gebruik bij buikloop en inwendige zweren en maag- en darmklachten. Klei zoekt in het lichaam op waar er iets fout loopt, klampt zich daar vast, zuigt letterlijk alles uit het lichaam wat er niet in thuishoort en laat zich dan afvoeren. De klei belet dat pathologische bacteriën en parasieten zich reproduceren.


Ontgiften door middel van olie kauwen
Dagelijks "lymfereiniging" door middel van "oliekauwen". Neem hiertoe voor het ontbijt een eetlepel (liefst koudgeperste biologische) zonnebloemolie in je mond. Kauw, zuig, pomp en gorgel energiek gedurende 20 minuten. Slik niets, zelfs niet een drup, door! Aan het eind van het kauwen is de olie schuimig geworden. Het betekent dat het verzadigd is met gif. Spuw het grondig uit. Was je mond met warm water, hetgeen je eveneens uitspuugt. Dan borstel je je tanden.

Vooral voor inwendig gebruik moet u klei kiezen van het fijnste type. 

Op de darm heeft klei een zeer helend effect. Verder stimuleert klei de doorbloeding en verhoogt de werking van het afweersysteem. Daarna beschermt klei tegen alle nieuwe aanvallen van vervuiling, omdat het schadelijke bacteriën omstulpt en ze uit het lichaam brengt.

Voor het slapen gaan en direct na het opstaan (voordat je wat eet) doe je een volle dessertlepel klei in een longdrinkglas. Al roerend schenk je er mineraalwater (zonder koolzuur) op. Het gebruik van mineraalwater is belangrijk omdat kraanwater de werking van de klei vermindert. Na het roeren direct opdrinken, anders zakt de klei weer naar de bodem. Je zult verrast zijn door de smaak, het is beslist niet vies. Nooit de klei omroeren met een metalen lepel, liever hout of plastic. Als je de beker met klei de avond van tevoren klaarmaakt kunnen de mineralen de hele nacht zich nog beter ontwikkelen. Als je de klei heel erg vies vindt dan kun je alleen het kleiwater drinken, dus niet het bezinksel onderin het glas.

De klei zal zich over de wanden van je darmen verdelen en onregelmatigheden absorberen. Over de dag verdeeld drink je met regelmaat een glas mineraalwater. Dit om verstoppingen te voorkomen en afvalstoffen af te voeren. De kleikuur duurt in totaal 9 weken waarvan men de eerste drie weken elke dag de klei drinkt, in week vier neemt men niets, in week vijf drinkt men weer de klei, in week zes niets, in week zeven weer de klei, week acht niets en in week negen neemt men weer de klei.

Belangrijk: Neem een uur voor en na de inname van de klei geen medicijnen in, want ook die zullen door de klei worden geabsorbeerd en zullen daardoor minder werken. Dit geldt natuurlijk ook voor de anticonceptiepil!!

 

This is Sliced Diazo Plone Theme