Itovi Scanner GRATIS test voorafgaand aan je consult.

Boek zelf online in en onderga GRATIS de Itovi test voorafgaand aan je consult. Deze ITOVI test duurt 1 minuut.

Itovi is een klein draadloos apparaatje dat binnen 1minuut jouw lichaam scant en hiermee een persoonlijke gezondheidsevaluatie genereert.

Dmv wetenschappelijke technologie en een gepatenteerd algoritme bepaalt de iTOVi welke DoTerra oliën of supplementen op dat moment geschikt zijn als ondersteuning voor jouw gezondheid en welzijn.

​Alles op onze aarde heeft een unieke energiefrequentie wat vibreert op een bepaalde frequentie.

De iTOVi heeft de unieke frequentie van DoTerra oliën en supplementen opgeslagen.

Via de elektroden op de iTOVi scanner worden deze frequenties door het lichaam verzonden en het lichaam geeft een respons hierop en de iTOVi meet deze reacties.

De manier waarop iTOVi de reactie van het lichaam berekent is zeer nauwkeurig.

Als de totale bodyscan is afgerond, is de respons van het lichaam op de frequentie geregistreerd, geanalyseerd en samengesteld in een persoonlijk rapport, wat je meteen toegestuurd krijgt per email / WhatsApp.

Neem je daarna een antistress Quantum Touch voetreflex healing magnetiseren alternatieve QuantumTouch Massage holistische behandeling dan is de ITOVI test GRATIS en worden gelijk die essentiele oliën uit het rapport gebruikt waardoor de sessie nog succesvoller is. Holistische Praktijk Bussum. BodyofLight boekzelfin.

This is Sliced Diazo Plone Theme