Goed zorgen voor je lijf en je lichter voelen. Body of Light. Praktijk Bussum.

Huidhonger. Wie dat heeft kan terecht bij Praktijk Bussum en je gaat je weer lekkerder voelen. Je kan weer goed aangeraakt worden en van je stress af, ook met gebruik van essentiële oliën. Het voordeel is dat je ze hier kunt kopen en dat je thuis ermee verder kan gaan. Heerlijk gebruiken en ook nog eens lekker ruiken.


Zorgen voor je lijf te vergelijken met je huis en je auto?
Goed zorgen voor het dak, je hoofd, de muren, je benen, de heipalen, je aderen, de leidingen, je voeten, de ventilatie, je zuivering, de wielen, je circulatie, het fundament, je basis. Laat alles stromen en dan kom je weer vooruit.
Bij stress kan het zijn dat er stagnatie is dat wil je toch voorkomen.
Herhaaldelijk na laten kijken zodat je weet wanneer je weg wil:
Ja. Het doet het. Ik kan weer voorruit. Ja. TikVout. Als je het niet goed meer ziet en je ziet het ff niet meer zitten, dan loop je als een dolle heen en weer en nog 1 x en wat komt er dan uit je handen? Weinig of niets. Ruim op, maak je hoofd leeg, weg stress, leef en geniet. Volg je HART. Ik kan je daarbij helpen om de toekomst weer helder en rustig te zien. Met voetreflex sta je met beide benen op de grond en...perplex. Met voetreflex zijn hele mooie resultaten. Zorgverzekeraars weten dat het werkt en daarom kan je een gedeelte vergoed krijgen.

Doe eens gek reserveer zelf je plek. Dat kan onder de knop Contact DIRECT RESERVEREN. met je eigen email adres 24 uur per dag.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme