Voetenpraktijk Oosterpad is OPEN voor ONLINE en fysieke voetreflexologiesessies. Afspraak maken kan je zelf online inplannen.

In het kader van de ontwikkelingen rondom het coronavirus, zijn onderstaand mijn aangepaste regels in de praktijk Oosterpad 62 te Bussum. De praktijk volgt de actuele richtlijnen van de overheid en van het RIVM. Ik werk volgens de richtlijnen en soms is het nodig om te behandelen, maar soms kan het ook ff wachten. Maandag 11 mei 2020.

Zeg een afspraak af als je neusverkouden bent,
Keelpijn hebt en / of koorts hebt, 
Kwetsbare gezondheid hebt.
Of wanneer je in contact bent gekomen met iemand die verkouden is en/of ziek is geweest.
Afzeggen mag kort van te voren en is kosteloos.
We schudden geen handen. Bij niezen graag in de elleboog.
We houden voor en na de sesie afstand.
Lianne werkt alleen als ze zichzelf fit voelt. Dit betekent dat ik, Lianne tijdens het werk geen verkoudheid, geen hoofdpijn, geen koorts heb.
Er zijn extra hygiënische maatregelen in de praktijk: handen worden gewassen voor en na elk consult.
Tevens worden de deurklinken en andere ‘aanraakpunten’ na ieder bezoek gereinigd.
Cliënten dienen zelf hun eigen tissues in de prullenbak te gooien. De prullenbak wordt dagelijks geleegd.
Lianne gaat even niet naar groepsbijeenkomsten, intervisie of andere situaties met mensen bestaande uit meer dan 5 mensen.
In de praktijkruimte zijn meer dan 2 mensen niet toegestaan. Als het weer het toelaat kan Lianne ervoor kiezen om gesprekken buiten te houden.
Telefonische consulten kunnen doorgaan en ingepland worden. Via Facetime / Skype / Therapieland.nl / bellen.
Hiervoor geld een gereduceerd tarief van € 47,50 voor 1 uur.
De praktijk biedt ook e-health programma’s aan in samenwerking met therapieland.nl. Dit is een online tool en wordt aangeboden in combinatie met persoonlijke contact met de therapeut. Dit kan via bellen / videobellen. Een e-health tool bevat oefeningen en opdrachten en kun je maken op een tijdstip die zelf in te passen is. Ook bevat een programma veel informatie en filmpjes. Het is een mooie manier om samen met Lianne aan de slag te gaan.
Er is een speciaal programma over Corona angst. Mail of bel Lianne voor meer informatie. De programma’s zijn ook geschikt voor kinderen en jongeren.
Zorg goed voor jezelf en bij twijfel of ongerustheid neem contact op Lianne. Praktijk: Oosterpad 62 te Bussum.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme