ZORG VOOR JE FASCIA EN VOEL JE BETER, STERKER EN LOOP MET JE BORST VOORUIT.

Wil je het initiatief nemen en en zelf iets doen om je lichaam in topconditie te houden? Lees dan het onderstaande. voorkomen is beter dan genezen. Fascia behandelingen kunnen uw lichaam helpen om in een optimale gezondheid te brengen en te behouden.

Het beste effect is om 5 sessies te doen, met een tussenpozen van 2 a 3 weken omdat het resultaat groter is.  

Je Lichaam is je eigen verantwoordelijkheid en neem dan daarvoor ook actie. zoals men zegt: Het heft in eigen hand.

Je kan zelf echt wel iets doen aan de gezondheid van je lijf en je borsten. Bij een ervaren- en gediplomeerde VLOW®-therapeut ben je in vertrouwde handen; zij weet waar ze het over heeft en is er om je te ontzorgen. Een VLOW®-borstweefseltherapeut is speciaal opgeleid om al je vragen rondom borsten te beantwoorden. Een VLOW®-therapeut geeft behandelingen die de doorbloeding in het borstweefsel verbetert en zo kunnen klachten die je hebt verholpen worden. Je borsten worden zo op een aangename wijze in optimale conditie gebracht en bij een regelmatige behandeling gehouden. Preventief én curatief. Bij twijfel raadpleeg eerste je huisarts.

Je kan verschil zien op een thermografie voor- en na de behandelingen.

Een FASCIA borstweefselbehandeling is gericht op het verminderen van borstklachten. Denk hierbij aan: Pijnklachten borsten. Verhardingen, oneffenheden, kleine cysten, opgezet weefsel in de borsten voor of tijdens de menstruatie. En als voorbereiding op zwangerschap en het geven van borstvoeding. Een FASCIA kan ook zijn om preventief borstklachten te voorkomen. Borsten dragen soms emotioneel leed, verdriet – dit verdient zorg ! ​

IEDERE VROUW & BORSTEN VERDIENEN DE BESTE ZORG! Een FASCIA borstweefselbehandeling is gebaseerd op natuurkundige principes, zoals het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de behandeling komt er een betere doorbloeding op gang en helpt de borsten gezond blijven.

ONTZORGEN: Is je mammografie zorgwekkend? Moet je jaarlijks terug voor een borstonderzoek? Kijkt je HuisArts zorgelijk maar kan nu nog niets voor je betekenen? De borstweefselbehandeling verbeteren langdurig de doorbloeding en kwaliteit van je borstweefsel.

PREVENTIEF: Misschien heb je nog geen borstklachten. Deze therapie hebben een sterk preventieve werking waardoor borstklachten voorkomen kunnen worden.

ONTSPANNEND: Door de behandelingen voelen je borsten gelijkmatiger, steviger en robuuster. De borstweefselbehandelingen hebben bovendien een ontspannend effect, zijn een weldaad voor je lichaam en versterken het gevoel van vrouwelijkheid.

VLOW® is een geregistreerde naam en methode Veno Lymfatische Optimalisatie van Weefsel.

Ik, Lianne staat niet op deze registerlijst. Maar.. heb wel de VLOW opleiding gedaan in 2017.

Nog geen afbeelding geselecteerd
Register 2017 Vlow Borstweefseltherapeut
Register 2017 Vlow Borstweefseltherapeut