ZORG VOOR JE FASCIA EN VOEL JE BETER, STERKER EN LOOP MET JE BORST VOORUIT.

JE VOETEN WARM EN JE HOOFD KOEL.

Wil je het initiatief nemen en en zelf iets doen om je lichaam in topconditie te houden? Lees dan het onderstaande. voorkomen is beter dan genezen. Fascia behandelingen kunnen uw lichaam helpen om in een optimale gezondheid te brengen en te behouden.

Het beste effect is om 5 sessies te doen, binnen 2 maanden omdat dat het beste resultaat geeft.  

Je Lichaam is je eigen verantwoordelijkheid en neem dan daarvoor ook actie. zoals men zegt: Het heft in eigen hand.

Je kan zelf echt wel iets doen aan de gezondheid van je lijf. Bij een ervaren- en gediplomeerde energetisch therapeut ben je in vertrouwde handen; zij weet waar ze het over heeft en is er om je te ontzorgen. Een  energetisch therapeut is speciaal opgeleid om je holistisch op een aangename wijze te behandelen zodat je in optimale conditie blijft. Het kan preventief én curatief werken. Bij twijfel raadpleeg je eerst je huisarts.

Een FASCIA energetische behandeling is gericht op het verminderen van pijnklachten. Denk hierbij aan: Verhardingen, oneffenheden, kleine cysten, verzuringen na het sporten.  En als voorbereiding op een marathon bijvoorbeeld….Een FASCIA energetische behandeling kan ook zijn om preventief klachten te voorkomen.  Uw lichaam verdient zorg ! ​

Je lichaam verdient de beste zorg! Een FASCIA behandeling is gebaseerd op natuurkundige principes, zoals het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de behandeling komt er een betere doorbloeding op gang en helpt je lichaam gezond te blijven.

ONTZORGEN: Door een fascia behandeling is er een verbetering van je lichaam en langdurige betere doorbloeding en kwaliteit van je fascia en daardoor een betere doorbloeding.

PREVENTIEF: Misschien heb je nog geen klachten, maar met deze therapie is er een sterk preventieve werking waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

ONTSPANNEND: Door de behandelingen gaat je lichaam beter aanvoelen: gelijkmatiger, steviger en robuuster. De fascia behandelingen hebben bovendien een ontspannend effect, zijn een weldaad voor je lichaam en versterken je lichaamshouding en zelfverzekerdheid en daardoor ga je meer stralen..

Ik, Lianne sta niet op deze VLOW registerlijst. Maar.. heb wel de VLOW opleiding gedaan in 2017.

Nog geen afbeelding geselecteerd
Register 2017 Vlow Borstweefseltherapeut
Register 2017 Vlow Borstweefseltherapeut