ZORG VOOR JE BORSTEN. DE BORST VOORUIT.

Wil je het initiatief nemen en en zelf iets doen om je borsten in topconditie te houden? Lees dan het onderstaande. voorkomen is beter dan genezen. Borstweefsel behandelingen kunnen uw borsten helpen in een optimale gezondheid te brengen en te behouden.

Raadzaam is om bij de 1e behandeling gelijk af te spreken voor 3 behandelingen. Waarom? Om ook werkelijk alle 3  de sessies te doen, met een tussenpozen van 2 a 3 weken omdat het rtesultaat groter is. Raadpleeg uw thermografie vooraf en ook daarna. U kan het verschiel zien zoals bewezen is bij eerdere gegeven behandelingen.

BORSTEN ZIJN JE EIGEN VERANTWOORDELIJKHEID. NEEM JE EIGEN BORSTGEZONDHEID IN EIGEN HAND.

Eindelijk kan je iets doen aan de gezondheid van je borsten. Bij een VLOW®-therapeut ben je in vertrouwde handen; zij weet waar ze het over heeft en is er om je te ontzorgen. Een VLOW®-borstweefseltherapeut is speciaal opgeleid om al je vragen rondom borsten te beantwoorden. Een VLOW®-therapeut geeft behandelingen die de doorbloeding in het borstweefsel verbetert en zo kunnen klachten die je hebt verholpen worden. Je borsten worden zo op een aangename wijze in optimale conditie gebracht en bij een regelmatige behandeling gehouden. Preventief én curatief. Bij twijfel raadpleeg eerste je huisarts.

Een borstweefselbehandeling is gericht op het verminderen van borstklachten. Denk hierbij aan: Pijnklachten borsten. Verhardingen, oneffenheden, kleine cysten, opgezet weefsel in de borsten voor of tijdens de menstruatie. En als voorbereiding op zwangerschap en het geven van borstvoeding. Een borstweefsel behandeling kan ook zijn om preventief borstklachten te voorkomen.Borsten dragen soms emotioneel leed, verdriet – dit verdient zorg ! ​

IEDERE VROUW & BORSTEN VERDIENEN DE BESTE ZORG! Een borstweefselbehandeling is gebaseerd op natuurkundige principes, zoals het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de behandeling komt er een betere doorbloeding op gang en helpt de borsten gezond blijven.

ONTZORGEN: Is je mammografie zorgwekkend? Moet je jaarlijks terug voor een borstonderzoek? Kijkt je HuisArts zorgelijk maar kan nu nog niets voor je betekenen? De borstweefselbehandeling verbeteren langdurig de doorbloeding en kwaliteit van je borstweefsel.

PREVENTIEF: Misschien heb je nog geen borstklachten. Deze therapie hebben een sterk preventieve werking waardoor borstklachten voorkomen kunnen worden.

ONTSPANNEND: Door de behandelingen voelen je borsten gelijkmatiger, steviger en robuuster. De borstweefselbehandelingen hebben bovendien een ontspannend effect, zijn een weldaad voor je lichaam en versterken het gevoel van vrouwelijkheid.

VLOW® is een geregistreerde naam en methode Veno Lymfatische Optimalisatie van Weefsel.

Ik, Lianne staat niet op deze registerlijst. Heeft wel de opleiding bij VLOW gedaan in 2017.