Voetreflexzone therapie bij TINNITUS, oorsuizen, stress en kramp.

Voetreflexologie werkt heel goed tegen TINNITUS, stress- spier- en buikkrampen bij (bijna) iedereen.

In mijn praktijk voor complementaire zorg wordt er vaak gevraagd: wat kun je doen aan TINNITUS- oorsuizen – stress en kramp? Het antwoord is simpel: VOETREFLEX werkt en DO TERRA essentiele olien verminderen de klachten meestal snel. 

Tijdens het werken- sporten en tijdens het slapen wordt er regelmatig geklaagd over TINNITUS, oorsuizen- stress en kramp in de benen, voeten of tenen. Daar is echt wel wat aan te doen.

Neem DoTERRA essentiele olien. Dat werkt ontspannend, vitaliserend, harmoniserend en vraag mij welke je nodig hebt…en of kijk op www.doterrabehandelingen.nl en kies eens voor een Aroma Touch behandeling bij mij…

Wat ook n optie is: Neem magnesium. De goedkopere vorm van magnesium is magnesiumoxide. Dit wordt redelijk opgenomen. Het kan echter bij sommige mensen ietsje laxerend werken (Heb je dus last van verstopping, dan is dat alleen maar meegenomen).

Let op: Als je langdurig magnesium gebruikt zou ik een calcium/magnesium preparaat adviseren om botontkalking te voorkomen. (magnesium kan calcium aan de botten onttrekken. Even zo goed is het ook zeer onverstandig om alleen een calciumsupplement te nemen. Calcium onttrekt weer magnesium aan de botten) is een veilig preparaat en kan langdurig gebruikt worden.

Drink dus ook nooit melk verrijkt met calcium om bovenstaande reden. Calcium heeft altijd magnesium nodig en andersom, anders kan het niet opgenomen worden. Als je een supplement wilt gaan gebruiken om botontkalking te voorkomen, kijk dan op mijn website onder mijn werkwijze, daar ziet u een vitaminen/ mineralen pagina van BEYUNA en ziet u een complete formule met calcium, magnesium en, heel belangrijk, tevens vitamine D dat onontbeerlijk is voor de opname van calcium.