DUPUYTREN en VOETREFLEXPlus behaalde certificaten + resultaten.

Dupuytren en voetreflexPlus certificaat EN behaalde resultaten met VoetreflexPlus en doTERRA essentiële oliën. Informatie over Dupuytren ook wel koetsiershand genoemd. Het gaat hier over een aandoening aan de hand waarbij strengen ontstaan rondom de pezen waardoor uiteindelijk de vingers krom trekken en de handfunctie wordt beperkt. Dupuytren komt in Westerse landen best bij veel mensen voor.

Daarom is er nu voor mensen met Dupuytren een aantrekkelijk aanbod om een serie van minimaal 6 behandelingen a 57,50 euro (ACTIEprijs) te ondergaan.

Deze serie van 6 behandelingen dient volledig afgemaakt te worden voor mogelijk het beste resultaat. Een klacht die allang aanwezig is zal niet zomaar in 1 of 2 sessies verdwijnen. Wanneer deze serie van 6 behandelingen niet volledig zijn ondergaan bestaat de kans op minder resultaat.

Na de 6e behandeling is er een evaluatie of we verder gaan of niet. Vaak zijn er onderhoudsbehandelingen in overleg nodig. 

Vergoedingen via uw aanvullende verzekering is mogelijk. Raadpleeg uw polis.

Een van de weinige medische behandelingen op dit moment bestaat uit het doorsnijden of prikken van de strengen. Een ingreep die ook risico’s met zich meebrengt vanwege mogelijk littekenweefsel, beschadigde zenuwen en pezen. Daarbij komt bij veel mensen de Dupuytren weer terug na een ingreep. Het verzachten en / oplosse van deze klacht via een voetreflex behandeling- massage EN doTERRA therapeutische oliën is dan ook aan te raden.