Verhelder- zingevingsmassage is een samenwerking tussen Lianne Luijks van Body of Light en Isabelle Peper van Thinkspirator.

Inzicht beklijft direct in je lijf, je hoofd, je ziel….

Wat inzichtelijk gemaakt wordt in een gesprek door Isabelle Peper, wordt direct verankerd in het lichaam met een beklijvende massage door Lianne. Een bijzondere en volledige aanpak die verder gaat en je sneller verder brengt.

Deze inspirerende verhelder- zingevingsmassage werkt verhelderend, rustgevend en sterkend, omdat je het hebt verinnerlijkt.

Voorafgaand aan een intuitieve massage is er eerst een gesprek met Isabelle en zij legt feilloos de knelpunten bloot die jou belemmeren te zijn wie je in de kern bent, zij geeft helder aan wat nu voor jou nodig is om aan te pakken, bij stil te staan en / of op te ruimen. Dit inzicht doet wat met je lijf. Zoals angst en stress verstarren en aanspannen en blijdschap licht maakt. Lianne zorgt er vervolgens voor dat dit inzicht bekLIJFt. De massage laat in jouw lichaam precies dat gebeuren wat nodig is om dit inzicht te integreren en ermee verder te gaan. Heling van hoofd-hart-ziel in combinatie met aanraking van alle zintuigen, op alle niveaus. Het Verdiept en versnelt. Is fundamenteler. Meer verbonden en in harmonie. Je voelt je daarna thuis, alsof het nooit anders is geweest.

Details

De verhelder- zingevingsmassage bestaat uit een gesprek dat vrijwel direct (op dezelfde dag) gevolgd wordt door een massage. In bepaalde gevallen kunnen we besluiten de volgorde om te draaien. Gesprek en massage vinden momenteel beide plaats bij Body of Light, Oosterpad 62, 1402 NG Bussum, in aparte ruimtes. Om een verheldermassage te boeken neem je contact op met Lianne Luijks van Body of Light. SMS / bel 06-51993652

Duur

Anderhalf uur a 2 uur.

Kosten

Een gesprek kost €150,-00 (excl. BTW). Voor het 1e uur. Daarna 55,00 euro voor elk half uur of een deel daarvan.  

Massages kosten €100,00. Wie aanvullend is verzekerd kan vaak de kosten declareren. Massage en gesprek worden apart gefactureerd door resp. Body of Light en Thinkspirator.

NB.: Wanneer de kosten een drempel vormen voor deelname, maak dit gerust bij ons bespreekbaar. Het is ook mogelijk een volledige Thinkspirating sessie vooraf te laten gaan aan de massage. Neem hiervoor contact op met Isabelle Peper  isa@thinkspirator.nl of 06-21802591