THERAPEUTIC TOUCH (TT) en QUANTUM TOUCH (QT)

Tijdens deze energetische behandelingen worden DoTerra Aroma’s gebruikt, waardoor het effect van de behandeling versterkt wordt.
Wanneer men gezond is stroomt de energie door en om het lichaam heen vrij en evenwichtig. Bij ziektes of traumatische ervaringen kan deze energiestroom ontregeld, verzwakt of geblokkeerd zijn.
Lianne kan de energie door ademhaling – centering -aarding en bewustzijns oefeningen herstellen, want TT is een zeer effectieve complementaire methode.
De energiestroom wordt opnieuw geactiveerd en het lichaam weer hersteld.
TT Kan een aanvullende ondersteuning zijn voor andere behandelingen en therapievormen.
TT is een ontwikkeling in de complementaire zorg. Er worden regelmatig TT behandelingen in verpleeghuizen, zorg instellingen en op scholen behandelingen GRATIS aangeboden, als verwenning.

Hoe: De client gaat zitten op een stoel en Lianne gaat na, contact = schouder aanraking om de client heen lopen en maakt verticale strijkbewegingen, van boven naar beneden, langs het gehele lichaam.
In principe hoeft de client niet fysiek aangeraakt te worden.
Maar als u geen bezwaar kan u bij de rug en de voeten toch aangeraakt worden. 
1e Fase is het aftasten van het lichaam. 2e: Daarna harmoniseren. 3e Energie toevoeren. 4e Afsluiting door handen op de schouders en als laatste Dank U Wel te zeggen.

TT en QT is een makkelijke, snelle en effectieve manier om te leren en uit te voeren. Kijk op www.vanpraaginstituut.nl 

Wie: Iedereen die graag wil. De methode wordt vaak gebruikt in de zorg instellingen.
Patienten ervaren rust, hebben minder pijn en slapen beter.    
Het biedt een mogelijkheid om het genezingsproces te versnellen.

Waarom: Met TT richt men zich op om het zelfgenezend vermogen te activeren en te versterken, zowel op het lichamelijke, psycho sociale als spirituele niveau.

Het is mogelijk dat u tijdens de behandeling en / of zelfs daarna een koude / warmte / prikkeling / lachen / huilen oid gevoel ervaart.

Indicaties voor Therapeutic Touch:
-Als aanvulling op terminale zorg.
-Pre en post operatief.