Waarom?

HEEFT U PERSOONLIJKE AANDACHT EN OF (voet) VERZORGING NODIG?
Ik wilde zo graag een luisterend oor en daarna een (voet) reflex massage therapie sessie. Door de geadviseerde ontspanningsoefeningen kan ik er weer tegen aan, heb weer meer energie en slaap weer veel beter. 

IK VOELDE MIJ FYSIEK EN EMOTIONEEL UIT BALANS. 
De laatste tijd voelde ik mij niet lekker, Ik dacht wat nu?
Heb mij heerlijk laten behandelen. Ik koos voor een activerende en ook ontspannende voetreflexzone therapie sessie, met ademhalings oefeningen. Ik voelde me daarna als herboren.

WILT U IETS IN UW LEVEN VERANDEREN, bent u moe, depressief, slaapt u slecht of heeft u obstipatie, vage klachten en een gevoel: is dit het nu?
Door een voetreflexologie, been, nek – rug, schouder behandeling sta ik weer beter op de grond en kon ik het leven weer beter aan. 

WILT U WEER EENS GOED AANGERAAKT WORDEN?
Ja, een goede therapeute, waarbij ik mij veilig voel is voor mij een must. Even rust.

WILT U VAN UW KLACHTEN AF? 
Ja. ik had verschillende ongemakken, sliep slecht en ging moeilijk naar toilet. 
Na een 2 uurs behandeling kon ik weer lachen, was weer meer geaard en voelde me zekerder, daardoor kan ik weer makkelijker beslissingen nemen. En loopt (bijna) alles weer op rolletjes.
Hehaling van de sessies is wel belangrijk, want anders val ik weer terug en moet weer van vooraf aan beginnen.

BENT U AAN VERANDERING / VERBETERING, MEER KWALITEIT VAN LEVEN TOE?
Door regelmatig mij te laten behandelen, ben ik meer ontspannen en door de regelmaat ( 1 x per maand) had ik iets om naar uit te kijken. Er kwam een proces van meer kwaliteit in mijn leven op gang. Ik gunde mij zelf meer tijd en kon weer genieten. Het stress gevoel ebde weg.

Waarom wachten? Boek NU in.