Er is een speciale www.doterrabehandelingen.nl

De DoTerra Aroma Touch behandeling is geen massage, maar een behandeling met diverse soorten aroma’s. Het is een aan- opbrengen van de essentiele olien in n standaard volgorde.

DoTerra AromaTouch® Techniek is een eenvoudige manier om je een krachtige ervaring te laten ondergaan met essentiële aroma oliën en het werkt helend.

Doel van de AromaTouch Essentiele Oliën is om mensen een helende aroma gevoelservaring te geven.

De AromaTouch Techniek Essentiele Oliën zijn speciaal geselecteerd voor hun individuele aromatische eigenschappen en voor hun krachtige eigenschappen.

Met de AromaTouch Essentiele olie maak ik gebruik van een specifieke manier van aan- opbrengen en ook de dosering wat het veilig en effectief maakt om het volledige scala van de essentiële oliën en de voordelen tot je te nemen.

De AromaTouch Techniek is zacht en kan worden aangepast aan een jonge / gevoelige jonge en of oude huid, zodat iedereen er de voordelen van kan plukken zonder dat het lichaam overweldigd wordt.

Alle AromaTouch aanrakingen hebben een andere betekenis.

Zelfs bij het gebruiken van essentiële oliën, is er een verschil tussen een olie op te brengen  en de tijd te nemen om het algehele welzijn te verbeteren met de AromaTouch Techniek. Fysieke aanraking is net zo belangrijk in de AromaTouch Techniek als de aroma’s vanwege de enorm genezende werking.

Hoewel het belangrijkste doel van de behandeling is om de oliën aan te brengen en de ontvanger een essentiële olie ervaring te geven, gaat het bij de AromaTouch Techniek ook over het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau. De verbinding die door deze techniek wordt ontwikkeld, zijn gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger in een diepe staat van ontspanning te brengen.

Verschillende factoren die we in het dagelijks leven tegenkomen, hebben een impact op ons totale welzijn. Of je nou te maken hebt met een kind dat speciale individuele zorg nodig heeft of gefrustreerd is op school, een partner die stress op het werk heeft, of tieners die er helemaal doorheen zitten na hard trainen, de AromaTouch Techniek kan hulp bieden. De specifieke oliën die gebruikt worden in combinatie met de menselijke aanraking geven meervoudige voordelen. Welke situatie zich ook aandient, je kunt je bekrachtigd voelen dat je altijd de AromaTouch Techniek kunt toepassen.

 

 

Aroma Touch essentiele olie
Aroma Touch essentiele olie