slider

Therapeutic Touch en Quantum Touch

Tijdens deze energetische behandelingen worden DoTerra Aroma’s gebruikt, waardoor het effect van de behandeling versterkt wordt.
slider

Wanneer men gezond is stroomt de energie door en om het lichaam heen vrij en evenwichtig. Bij ziektes of traumatische ervaringen kan deze energiestroom ontregeld, verzwakt of geblokkeerd zijn.

Lianne kan de energie door ademhaling – centering -aarding en bewustzijns oefeningen herstellen, want TT is een zeer effectieve complementaire methode.
De energiestroom wordt opnieuw geactiveerd en het lichaam weer hersteld.
TT en QT Kan een aanvullende ondersteuning zijn voor andere behandelingen en therapievormen.
TT is een ontwikkeling in de complementaire zorg. Er worden regelmatig TT behandelingen in verpleeghuizen, zorg instellingen en op scholen behandelingen GRATIS aangeboden, als verwenning.

Iedereen kan het leren, ongeacht je kennis, opleiding en leeftijd.

QT is Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft er voor gezorgd dat een ieder nu zijn en haar eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen.

Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken die je in twee dagen tijdens de Level 1 leert, kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten.

Quantum-Touch wordt ook in het algemeen Quantum Healing genoemd of Quantum Touch Healing.

Ik kan met Qt en TT emotionele en traumatische verstoringen behandelen. QTouch Level is een aanrader.. Met de kennis en ervaring van 2 lesdagen heb ik voldoende in huis om Quantum-Touch toe te passen. Heb opzienbarende technieken geleerd om te werken aan alle structuren in de hersenen en aan diepliggende spieren, waardoor je bij klachten zoals ADHD, ADD, HSP, autisme, heftige scoliose, kyfose en lordose.

De ontdekker Richard Gordon is de schrijver van “Quantum-Touch, een doorbraak in het genezen met je handen”, is 1 van de best verkopende auteurs en actieve promotor van levenskrachtwetenschap genoemd. Hij heeft zich als levensdoel gesteld om ons, ook de sceptici, te laten zien en ervaren hoe krachtige energiehealing kan zijn en hoe gemakkelijk het te leren is, ongeacht je leeftijd en je achtergrond,. Het toepassen van de wetenschappelijk vastgestelde beginselen van resonantie en afstellen, in combinatie met specifieke – en gemakkelijk te leren – ademhalingstechnieken en bewustzijnstechnieken, kan sterke en wonderlijke resultaten geven.

1 van de belangrijkste lessen die hij ons onderwijst is wel dat ieder van ons, jong en oud de aangeboren capaciteit heeft om onszelf en anderen te helpen. Het is niet de “therapeut” die de healer is: de persoon die de energie ontvangt en gebruikt is de healer,

De client geneest zichzelf van binnen uit met behulp van deze QT en TT techniek. We kunnen in feite alleen onszelf genezen, net zoals we ook zelf ons voedsel moeten verteren, niemand anders kan dit voor ons doen.

“Misschien is het meest bijzondere deel van Quantum Touch dat het ieder mens de mogelijkheid geeft om zichzelf en de ander te helpen met het zelfgenezingsproces, snel en gemakkelijk.” — Alternative Medicine Magazine

Hoe gaat het in het werk? De client gaat zitten op een stoel en Lianne gaat na, contact = schouder aanraking om de client heen lopen en maakt verticale strijkbewegingen, van boven naar beneden, langs het gehele lichaam.
In principe hoeft de client niet fysiek aangeraakt te worden.
Maar als u geen bezwaar kan u bij de rug en de voeten toch aangeraakt worden. 
1e Fase is het aftasten van het lichaam. 2e: Daarna harmoniseren. 3e Energie toevoeren. 4e Afsluiting door handen op de schouders en als laatste Dank U Wel te zeggen.

Dit zijn makkelijke, snelle en effectieve manier om uit te voeren met mensen die fysieke klachten hebben. 
En voor wie?? Iedereen die graag wil. De methode TT wordt vaak gebruikt in zorg instellingen.
Patienten ervaren rust, hebben minder pijn en slapen beter.    
Het biedt een mogelijkheid om het genezingsproces te versnellen.

Waarom: Met TT richt men zich op om het zelfgenezend vermogen te activeren en te versterken, zowel op het lichamelijke, psycho sociale als spirituele niveau.

Het is mogelijk dat u tijdens de behandeling en / of zelfs daarna een koude / warmte / prikkeling / lachen / huilen oid gevoel ervaart.

Indicaties voor Therapeutic – en Quantum Touch:
-Als aanvulling op terminale zorg.
-Pre en post operatief.

Voor TT Therapeutic Touch kan je kijken op www.vanpraaginstituut.nl . Voor QT Quantum op https://www.qtouch.nl.

This is Sliced Diazo Plone Theme