slider

Shiatsu stoelmassage

Shiatsu stoelmassage aan huis, op de zaak, feesten en evenementen.
slider

Stoel shiatsu drukpuntmassage is vrijwel voor iedereen prettig om te ondergaan. Geeft energie, brengt balans en is harmoniserend en vooral ziekteverzuim verminderend. Breng je ziekteverzuim terug en beloon uw personeel, uw feest, bruilofts- verjaardagsgasten. Ook in winkels kan het gegeven worden voor de wachtende clienten.

Mensen die goed in hun vel zitten presteren beter en het (werk)verzuim is minder. Een stoelmassage is de ideale manier om dit te bewerkstelligen. Een stoelmassage kan in de praktijk of op locatie gegeven worden. De stoelmassage is gebaseerd op een Japanse acupressuurtechniek, Shiatsu genaamd. Door de behandeling van de drukpunten wordt de bloedsomloop verbeterd waardoor de voedingsstoffen makkelijker naar de organen en spieren kunnen en de doorbloeding verbetert. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd, daarom is het belangrijk om voldoende water te drinken. De behandeling is speciaal ontwikkeld voor mensen die langdurig in dezelfde (werk)houding zitten of die werkzaamheden verrichten die overbelasting van het lichaam veroorzaken. Tijdens de stoelmassage worden de handen, armen, rug, nek, schouders en billen gemasseerd, de massage is op een speciaal ontwikkelde ergpnomische stoel. U blijft geheel aangekleed. Stoelmassage voorkomt RSI klachten, draagt bij tot uw algeheel welzijn en werkt preventief met betrekking op ziekteverzuim. Stoelmassage heeft als doel: spierstijfheid effectief te behandelen. Geestelijke en lichamelijke ontspanning te bereiken. Voorkomen en behandelen van RSI. Hernieuwde vitaliteit en een verscherpte alertheid. Ook daarbij worden DoTerra aroma’s gebruikt.

WANNEER NIET MASSEREN? Wanneer er sprake is van specifieke klachten dan is het goed om dit vooraf te melden aan Lianne. Zij houdt hier dan rekening mee. De Shiatsu stoelmassage is minder geschikt als u last heeft van acute ontstekingen, virusinfecties of koorts. Als u zwanger bent, kunt in de eerste 12 weken van uw zwangerschap niet deelnemen.  Als u al langer zwanger bent dan kunt u gewoon deelnemen maar meld dit wel altijd aan de stoelmasseur.

Als er meer ernstige gezondheidsklachten zijn, of als u onder behandeling bent van een arts, raadpleeg dan altijd eerst uw huisarts of specialist.

STOEL- EN BEDRIJFS MASSAGES zijn als vast onderdeel van uw Arbo- of gezondheidsbeleid ook mogelijk. De ervaring leert dat bedrijfsmassages een positief effect hebben op de gezondheid en arbeidsbeleving en beloning van medewerkers.

Heel snel geven de stoelmassages ontspanning, verlichting en geeft het medewerkers een gevoel van aandacht en waardering. Niet onbelangrijk als u uw medewerkers gezond en gemotiveerd wilt houden! Op langere termijn hebben bedrijfsmassages als voordeel dat lichamelijke klachten als gevolg van spanning en stress voorkomen kunnen worden. Door de bedrijfsmassage wordt de medewerker zich meer bewust van zijn of haar lichamelijke conditie, waardoor hij of zij in staat is vroegtijdig overbelasting te signaleren en hierop te anticiperen. Hierdoor wordt verergering van klachten voorkomen. En dat is heel wat waard. Voor u en uw medewerkers.

ORGANISATIE VAN DE BEDRIJFSMASSAGES / feesten en partijen en evenementen.

Bij het bedrijf is een intekenlijst en is het de bedoeling dat de werknemer zelf intekent en dat de werkgever er geen omkijken naar heeft. De communicatie naar de medewerkers, de planning en inschrijvingen kunnen allemaal volledig door ons worden geregeld. Zo kunnen de medewerkers genieten van een ontspannende bedrijfsmassage en heeft u als directie er verder geen omkijken naar!

Interesse in onze bedrijfs stoel / verwen / voetreflex / voetenmassage? Vraag vrijblijvend informatie aan. Graag komt Lianne vrijblijvend uitleg en een paar demonstratie STOEL – voetbehandelingen geven bij u op de zaak, feesten en partijen. De gasten zullen het heerlijk vinden. Meer vitaliteit, harmonie en minder ongemakken en ziekten.

Voor particulieren: als je niet in de gelegenheid bent om naar de praktijk te komen dan komt Lianne graag naar u toe.

Kilometervergoeding: €0,20 per kilometer.

This is Sliced Diazo Plone Theme