slider

Oosterse behandelingen en kleurenpunctuur

Ik ben getraind in het geven van verschillende oosterse behandelingen die ik afhankelijk van de situatie kan combineren voor het juiste resultaat. Vaak gebruik ik dan ook een lichtpunctuurset.
slider

Als licht- en kleurenpuncturist werk ik met een kleurenlichtset en ben ik specialist in:

- Het herstellen van hormonale onbalansen

- Ontgiften en versterken van het immuunsysteem

- Herkennen, analyseren en behandelen van ernstige en/of chronische ziekten

- Beter slapen. Veel mensen voelen zich vaak niet fit, futloos, ze hebben weinig energie of voelen zich suf en mat overdag. Niet goed slapen is daarvan vaak de oorzaak. Met kleuren, geuren en klanken kunt u ervaren hoe de juiste huidzone ermee zelf te behandelen. Elke huidzone correspondeert met bepaalde fysieke en emotionele klachten. Door een huidzone te behandelen, of een combinatie van zones, kun je je eigen welzijn verbeteren. U kunt dat doen door bepaalde zones te masseren, in te wrijven met essentiele kruidenolie en bestralen met licht en kleur. 
- Beter slapen
- Zones ter ondersteuning van het immuunsysteem
- Zones ter stimulering van de bloedsomloop
- Slapen en dromen: ons actieve nachtleven
- Droomzones - het stimuleren van dromen voor een betere nachtrust en innerlijk evenwicht
- Kleurklanktherapie.

Soms is het nodig om Guasha toe te passen en MOXA te gebruiken.

Shiatsu is vrij vertaald: shi = vinger. Atsu = druk. Shiatsu doet men met de duimen, vingers en handpalmen.
De druk wordt uitgeoefend op de meridianen (denkbeeldige lijnen) op het lichaam. 
Daardoor kunnen onregelmatigheden, pijn en klachten bestreden worden.

Shiatsu kan bijdrage tot een betere gezondheid, het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer activeren. Men voelt zich snel beter omdat de energie door de meridianen beter is gaan stromen. Je lichaam wordt even goed onder handen genomen.

Shiatsu Deze drukpuntmassage vindt zijn oorsprong in Japan. Op specifieke (acupunctuur)punten van het lichaam wordt druk uitgeoefend die de bloedsomloop stimuleert en energieblokkades opheft. Deze behandeling is met de duimen, met drukpunten en over het gehele lichaam.

De SHIATSU behandeling is op een behandelbank. Shiatsu is uitermate geschikt voor mensen met nek – rug – schouder klachten. Ook mensen met extreem gespannen spieren en reuma patienten waarderen deze vorm, omdat de massage en de infra rood warmte een gevoel van welbehagen geeft. Door de behaaglijke warmte gaan de spieren zich meer ontspannen. Het bind- en spierweefsel wordt elastischer, omdat de masseur deze beter kan rekken, dan bij een normale massage. Een ontspannen effect voor je psyche, waardoor er nog meer ontspanning optreedt. De SHIATSU is geschikt wanneer je tot rust wilt komen, waarbij je het gevoel krijgt er wordt voor mij gezorgd. Net als de auto deze breng je weg voor APK 1 x per jaar?

Kortom: Een weldaad voor je lijf en leden, mede omdat de praktijk geheel infra rood verwarmd is en dat geeft een weldadige warmte.

Stoelmassage is afgeleid van Japanse massage en is op een speciaal ontworpen ergonomische stoel en je blijft aangekleed en je hoeft niets te doen, je hangt als het ware in de stoel en blijft ademen, ontspannen en genieten. Voor de baas ben je positiever en effectiever.

Ik behandel in vaste volgorde hoofd, nek, schouders, rug, armen en handen en je blijft gewoon aangekleed. Stoelmassage kan overal gegeven kan worden en opmerkelijk is dat de volgorde van behandelen voor iedereen hetzelfde is en dat dit een groot effect geeft.

This is Sliced Diazo Plone Theme