slider

Hotstone massage lichaamsscrub- en magnesium.

Op deze pagina is per seizoen een andere seizoensgebonden behandeling. Nu in de winter is er een hotstone behandeling met totale bodyscrub en massage.
slider

De hotstone massage en lichaamssccrub wordt NIET vergoed door de zorgverzekeraars.

Bij deze massage worden hete stenen gebruikt en de massage is soms met mijn handen en soms worden er hete stenen bij gebruikt en deze combinatie sluit naadloos op elkaar aan. In de winter perioden is deze behandeling een aanrader. De spieren worden losser, de doorbloeding beter en je krijgt een diepe ontspanning. Door de betere doorbloeding komt er meer zuurstof in je weefsel. Hotston kalmeert lichaam en geest. De stenen worden op je blote huid gelegd. Bij de hotstone rug massage is ook een voetenmassage.

Al 1500 jaar v. Chr waren de oorspronkelijke Amerikaanse bewoners (Indianen en Maya’s) bekend met de therapeutische werking van hotstones (hete stenen) bij de massage. Later werden in Egypte, Afrika, India en Aziatische culturen ook warme stenen gebruikt om te ontgiften.

Deze hotstone behandeling kan heel goed gecombineerd worden met een MAGNESIUM bodyscrub. De magnesium body scrub is voor het verwijderen van dode huidcellen en een extreem gladde huid. Hier in de praktijk is alles infrarood verwarmd en dat maakt het toaal nog comfortabeler.

Een voetreflex behandeling kan separaat erbij geboekt worden.

En mijn site  www.tenvoetenuit.nl is speciaal op de voeten gericht en heeft nog veel meer informatie over voetreflexologie.

This is Sliced Diazo Plone Theme