slider

Fascia behandeling

FASCIA- triggerpoint behandelingen kunnen uw lichaam helpen om in een optimale gezondheid te blijven.
slider

ZORG VOOR JE FASCIA EN VOEL JE BETER, STERKER EN LOOP JE VOETEN WARM EN HOU JE HOOFD KOEL.

Het beste effect is om 5 sessies te doen, binnen 2 maanden omdat dat het beste resultaat geeft en / of per kwartaal als een soort APK een FASCIA triggerpoint behandeling.  

Je kan zelf echt wel iets doen aan de gezondheid van je lijf. Bij een ervaren- en gediplomeerde sport- en triggerpoint massage- en voetreflex therapeut ben je in vertrouwde handen; zij weet waar ze het over heeft en is er om je te ontzorgen. Een  natuurgeneeskundig therapeut is speciaal opgeleid om je holistisch op een aangename wijze te behandelen zodat je in optimale conditie blijft. Het kan preventief én curatief werken. Bij twijfel raadpleeg je eerst je huisarts.

Een FASCIA- en triggerpoint behandeling is gericht op het verminderen van pijnklachten. Denk hierbij aan: Verhardingen, oneffenheden, kleine cysten, verzuringen na het sporten en spierpijen.  Ook als voorbereiding op een marathon bijvoorbeeld….Een FASCIA- en triggerpoint- en  behandeling kan ook zijn om preventief klachten te voorkomen.  Uw lichaam verdient zorg ! ​Neem het heft in eigen hand en spreek regelmatig af. 

Je lichaam verdient de beste zorg! Een FASCIA- triggerpoint behandeling is gebaseerd op natuurkundige principes, zoals het stimuleren en ondersteunen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Door de behandeling komt er een betere doorbloeding op gang en helpt je lichaam gezond te blijven.

ONTZORGEN: Door een FASCIA- triggerpoint behandeling is er een verbetering van je lichaam en langdurige betere doorbloeding en kwaliteit van je fascia en daardoor een betere doorbloeding.

PREVENTIEF: Misschien heb je nog geen klachten, met deze behandeling is er een sterk preventieve werking waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

ONTSPANNEND: Door de behandelingen gaat je lichaam beter aanvoelen: gelijkmatiger, steviger en robuuster. De FASCIA- triggerpoint behandelingen hebben bovendien een ontspannend effect, zijn een weldaad voor je lichaam en versterken je lichaamshouding en zelfverzekerdheid en daardoor ga je meer stralen..

Ik, Lianne sta niet op deze VLOW registerlijst. Maar.. heb wel de VLOW opleiding gedaan in 2017. De Borst Weefsel Behandeling heeft geen vergoeding uit de aanvullende verzekering. De Triggerpoint behandeling echter wel. Daarvoor zijn de behaalde diploma’s met specialisaties gevolgd bij Total Health.

This is Sliced Diazo Plone Theme