slider

Aroma Touch sessie met DoTerra essentiële oliën

De DoTerra Aroma Touch sessie is geen massage, maar een aanbrengen / layering van diverse essentiële oliën, in een specifieke volgorde.
slider

DoTerra AromaTouch® Techniek is een eenvoudige manier om je een krachtige ervaring te laten ondergaan met essentiële aroma oliën en het werkt helend.

Doel van de AromaTouch Essentiele Oliën is om mensen een helende aroma gevoelservaring te geven.

De AromaTouch Techniek Essentiele Oliën zijn speciaal geselecteerd voor hun individuele aromatische eigenschappen en voor hun krachtige eigenschappen.

Met de AromaTouch Essentiele olie maak ik gebruik van een specifieke manier van aan- opbrengen en ook de dosering wat het veilig en effectief maakt om het volledige scala van de essentiële oliën en de voordelen tot je te nemen.

De AromaTouch Techniek is zacht en kan worden aangepast aan een jonge / gevoelige jonge en of oude huid, zodat iedereen er de voordelen van kan plukken zonder dat het lichaam overweldigd wordt.

Alle AromaTouch aanrakingen hebben een diepere betekenis. Laat je AAN raken, zet je systeem weer AAN.

Zelfs bij het gebruiken van essentiële oliën, is er een verschil tussen een olie op te brengen en de tijd te nemen om het algehele welzijn te verbeteren met de AromaTouch Techniek.

Fysieke aanraking is net zo belangrijk in de AromaTouch Techniek als de aroma’s om te ruiken en te gebruiken vanwege de enorm genezende werking.

Hoewel het belangrijkste doel van de behandeling is om de oliën aan te brengen en de ontvanger een essentiële olie ervaring te geven, gaat het bij de AromaTouch Techniek ook over het verbinden met een andere persoon op een emotioneel niveau.

De verbinding die door deze techniek wordt ontwikkeld, zijn gevoelens van vertrouwen en helpen de ontvanger in een diepe staat van ontspanning en relaxatie te brengen.

Verschillende factoren die we in het dagelijks leven tegenkomen, hebben een impact op ons totale welzijn. Of je nou te maken hebt met een kind dat speciale individuele zorg nodig heeft of gefrustreerd is op school, een partner die stress op het werk heeft, of tieners die er helemaal doorheen zitten na hard trainen, de AromaTouch Techniek kan hulp bieden. De specifieke oliën die gebruikt worden in combinatie met de menselijke aanraking geven meervoudige voordelen. Welke situatie zich ook aandient, je kunt je bekrachtigd voelen dat je altijd de AromaTouch Techniek kunt toepassen. Bij jong en oud. Bij mensen met klachten en ook zomaar voor een algehele ontspanning, ter voorkoming van RSI, Bunr – out en allerlei andere vage klachten. De AromaTouch Techniek is een zeer bijzondere techniek ontwikkeld door Dr. David Hill, een vooraanstaand expert op het gebied van integratieve geneeskunde en therapeutische toepassingen van essentiële oliën. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de CPTG® pure essentiële oliën van doTERRA. Deze oliën zijn 100% zuiver en natuurlijk waardoor de therapeutische werking van de bloemen en planten bewaard blijft. Ze zijn zelfs zo puur dat het bij veel oliën mogelijk is om ze inwendig toe te passen.

De AromaTouch™ techniek omvat primaire stappen:

  1. Stress vermindering,
  2. Versterking van het immuunsysteem,
  3. Vermindering van ontstekingsreacties en homeostase. Ontwikkeld om systematische stressoren aan het autonome stelsel te minimaliseren en te balanceren. Elke stap in het proces omvat twee essentiële oliën, een enkelvoudige olie of een gemengde olie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond emotioneel en fysiologisch functioneren. De techniek duurt 45 minuten per behandeling.

 

Wat levert de AromaTouch™ Techniek behandeling je op?

Het is een nieuwe en unieke behandelmethode. Voor meer balans, ontspanning en vitaliteti, beter slapen en harmonie.
Je krijgt de meest natuurlijke essentiële olien met therapeutische op je lichaam om je te versterken.
Het is een natuurlijke en alternatieve therapie voor stress vermindering, versterking van immuunsysteem, vermindering van ontstekingsreacties en homeostase.

Wat is de AromaTouch Techniek?

dōTERRA’s AromaTouch™ techniek is een klinische benadering om dōTERRA essentiële oliën toe te passen. Er wordt gewerkt langs de meridianen en viscerale contactpunten van de rug tot aan de voeten. De toepassing heeft als doel het sympathische en parasympatische zenuwstelsel van het lichaam te helpen in evenwicht te brengen. De AromaTouch™ techniek bevordert het welzijn door het verminderen van fysieke en emotionele stressoren en geeft ondersteuning aan een gezond functionerend autonoom stelsel. Bij de AromaTouch™ techniek wordt gebruik gemaakt van dōTERRA’s CPTG® essentiële oliën die zowel eenvoudig als intuïtief worden toegepast voor een ongeëvenaarde ervaring. De oliën doen het werk.

Er is een speciale www.doterrabehandelingen.nl voor de essentiele olien met mooie, goed uitgelegde filmpjes.

This is Sliced Diazo Plone Theme