slider

Voetreflexologie NeuroReflexologie

ADD / ADHD, Dupuytren, koetsiershand, Ledderhose, Tinnitus, slecht slapen zijn klachten waarbij voetreflexologie en neuro voetreflexologie ook wel voetreflexzone therapie genaamd goed kunnen helpen om je snel beter te laten voelen en in een optimale gezondheid te komen en te blijven.
slider

Tijdens een neuro voetreflexzone behandeling worden zenuwbanen bewerkt en blokkades opgespoord. Dit gebeurt door het uitoefenen van druk (bot op bot) en die druk wordt even vast gehouden.

Wanneer een zenuw geblokkeerd is kan dit zeer pijnlijk zijn. Vooral de duur van de pijn tijdens het toepassen van druk zegt iets over de toestand van de betreffende zenuw.

Neuro-reflexzonetherapie is onder andere inzetbaar bij:

 • Ademhalingsklachten, aangezichtsverlamming.
 • Aandoeningen rondom het hoofd: hoofdpijn, migraine, tinnitus, Ménière, glaucoom (groene staar), haaruitval (kringvormig).  
 • Aandoeningen van de wervelkolom: spit, lage rugpijnen, ischias, hernia, whiplash, nek, schouder 
 • Klachten van het bewegingsapparaat (nek, rug, schouders, RSI, armen, tenniselleboog etc.) armklachten en slapen van armen en carpaaltunnelsyndroom, tennisarm, golf- of muisarm. 
 • Spijsverteringsklachten, buik en andere krampen.
 • Benen (paraesthesie), klapvoet.
 • Aandoeningen van de perifere gewrichten, aan de lichaamsuiteinden.
 • Meniscusklachten, gewrichtscysten, artrose, heup- en knieslijtage.
 • Sportblessure, verrekking, kneuzing, verstuiking en spierscheuring.
 • Orgaanaandoeningen: maag, darmproblemen, geprikkelde darm, diarree, obstipatie, aambeien, beklemming op het hart en ademhalingsproblemen, gordelroos, pijnlijke ribzenuwen,  orgaansystemen, herseninfarct en hartinfarct.
 • Kinderwens, blaas- en baarmoederverzakking, bekken- en menstruatieklachten.

Doel van neuro-voetreflexzonetherapie is het activeren van de betreffende zenuwbanen de zenuw aan te zetten om weer door te laten stromen, waardoor het lichaam de kans krijgt de balans weer te herstellen.

De voetreflexzone therapie is zeer doeltreffend. In de meeste gevallen ervaren mensen na één behandeling al onmiddellijk een verbetering. Echter, hoe langer de pijn aanwezig is hoe meer tijd het zal vragen om de pijn, klacht te laten verdwijnen.

Advies is om 5 sessies, binnen 1 kwartaal te doen voor het beste resultaat.  Dit zal ook vastgelegd worden in het behandelplan.

Bij een ervaren- en gediplomeerde sport- energetisch - triggerpoint massage- en voetreflex therapeut ben je in vertrouwde handen.

Neuroreflexologie diploma heb ik behaald bij Total Health in Houten.

Lianne weet waar ze het over heeft en is er om je te ontzorgen. Lianne is als energetisch therapeut opgeleid om je holistisch op een aangename wijze te behandelen zodat je in optimale conditie blijft. 

Kijk verder voor pedicure en voetreflexologie op www.tenvoetenuit.nl   

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme