slider

Quantum Touch Magnetiseren.

Quantum Touch is een Energetische magnetische helende behandeling en bestaat uit vloeiende strijkbewegingen met Universele Energie.
slider

Wanneer men gezond is stroomt de energie door en om het lichaam heen vrij en evenwichtig. Bij ziektes of traumatische ervaringen kan deze energiestroom ontregeld, verzwakt of geblokkeerd zijn.

Lianne kan de energie door ademhaling – centering -aarding en bewustzijns oefeningen herstellen, want Quantum Touch is een zeer effectieve complementaire methode.
De energiestroom wordt opnieuw geactiveerd en het lichaam weer hersteld.
Quantum Touch is een aanvullende ondersteuning voor andere behandelingen en therapievormen.
Quantum Touch is een ontwikkeling in de complementaire zorg. Er worden regelmatig Quantum Touch en Therapeutic Touch behandelingen in verpleeghuizen, zorg instellingen en op scholen GRATIS aangeboden als verwenning, minder pijn, minder ongemak, beter slapen en harmonie.

Iedereen kan het leren, ongeacht je kennis, opleiding en leeftijd.

Met simpele ademhalingen en bewustwordingstechnieken die je in twee dagen tijdens de Level 1 leert, kun je, zonder ingewikkelde protocollen, alles behandelen van hernia, scoliose, rugklachten tot chronische darm en maagklachten, van spierpijn tot hoge bloeddruk, van migraine en hoofdpijnklachten tot aambeien en spataderen, van eczeem tot galbulten en alle andere lichamelijke klachten.

Quantum-Touch wordt ook in het algemeen Quantum Healing genoemd , Quantum Touch Healing en quantum Allergy.

Met Quantum Touch kan ik, Lianne emotionele en traumatische verstoringen behandelen. Quantum Touch is een aanrader. Heb diploma's en certificaten en workshops gedaan en kan daarom ook heel goed Quantum-Touch in combinatie toepassen bij Voetreflexologie en diverse massages. Er zijn opzienbarende technieken om aan alle structuren in de hersenen en aan diepliggende spieren te werken, waardoor je bij klachten zoals MOE, slecht slapen, ADHD, ADD, HSP, autisme, heftige scoliose, kyfose en lordose snel resultaat ziet.

Quantum-Touch is ontwikkeld door Richard Gordon, een nieuwsgierige onderzoeker die healing voor een ieder toegankelijk wilde maken. Hij heeft er voor gezorgd dat een ieder nu zijn en haar eigen zelfgenezingskracht, de kracht van het oeroude zelfregenererende systeem, kan versterken en versnellen. De ontdekker Richard Gordon is de schrijver van het boek “Quantum-Touch, een doorbraak in het genezen met je handen” en is 1 van de best verkopende auteurs en actieve promotor van levenskrachtwetenschap genoemd. Hij heeft zich als levensdoel gesteld om ons te laten zien en ervaren hoe krachtige energiehealing kan zijn en hoe gemakkelijk het te leren is, ongeacht je leeftijd en je achtergrond. Het toepassen van de wetenschappelijk vastgestelde beginselen van resonantie en afstellen, in combinatie met specifieke – en gemakkelijk te leren – ademhalingstechnieken en bewustzijnstechnieken, kan sterke en wonderlijke resultaten geven.

1 van de belangrijkste lessen die hij ons onderwijst is wel dat ieder van ons, jong en oud de aangeboren capaciteit heeft om onszelf en anderen te helpen. Het is niet de “therapeut” die de healer is: de persoon die de energie ontvangt en gebruikt is de healer,

De client geneest zichzelf van binnen uit met behulp van deze Quantum Touch methode. We kunnen in feite alleen onszelf genezen, net zoals we ook zelf ons voedsel moeten verteren, niemand anders kan dit voor ons doen.

“Misschien is het meest bijzondere deel van Quantum Touch dat het ieder mens de mogelijkheid geeft om zichzelf en de ander te helpen met het zelfgenezingsproces, snel en gemakkelijk.” — Alternative Medicine Magazine

Hoe gaat het in het werk? De client gaat zitten op een stoel of aangekleed liggen op de behandelbank en Lianne gaat na, contact = schouder aanraking om de client heen lopen en maakt verticale strijkbewegingen, van boven naar beneden, langs het gehele lichaam.
In principe hoeft de client niet fysiek aangeraakt te worden, maar kan wel bij de rug en de voeten. 
1e Fase is het aftasten van het lichaam. 2e: Daarna harmoniseren. 3e Energie toevoeren. 4e Afsluiting door handen op de schouders en als laatste Dank U Wel te krijgen, want we doen het samen.

 

En voor wie?? Iedereen die graag wil. Clienten ervaren meer rust, hebben minder pijn en slapen beter en het genezingsproces kan versneld worden.

QUANTUM TOUCH richt zich op het zelfgenezend vermogen te activeren en te versterken, zowel op het lichamelijke, psycho sociale als spirituele niveau.

Het is mogelijk dat u tijdens de behandeling en / of zelfs daarna een koude / warmte / prikkeling / lachen / huilen oid gevoel ervaart.

Indicaties voor Quantum Touchen Therapeutic Touch is een interventie die vaak inzorg- ziekenhuizen gebruikt wordt.
-Als aanvulling op terminale zorg.
-Pre en post operatief.

Quantum Touch. Egyptian healing. Magnetiseren. Reiki zijn enkele toepassingen van de Universele Energie waar ik, Lianne mee werk, het is een makkelijke, snelle en effectieve manier om uit te voeren met mensen die oa fysieke klachten hebben. En iedereen kan het leren. 

Er wordt nogal beweerd dat je handoplegging pas kan toepassen als je daar een speciale gave voor hebt. In principe heeft iedereen elke gave in zich. Het komt er slechts op neer aan welk talent je zelf verder ontwikkelt. Dat is bewust worden.

Egyptian Healing is niet iets engs of zweverigs. Het is een herontdekte methode van handoplegging gebaseerd op oude Egyptische tempel inwijdingen. Door de handoplegging wordt het contact met de Kosmos hersteld. Energiebanen, die bij de meeste mensen zijn dichtgeslibd kunnen worden heropend. De energiebanen dienen voor de doorstroming van universele levensenergie.

Wanneer de levensenergie wordt onderbroken spreken we van blokkades. Er ontstaan vastgelopen gedachtepatronen. Je voelt je ziek. Eigenlijk is ziek zijn heel gezond. Wat je van binnen vasthoudt, laat je lichaam van buiten zien. Het is dan ook niet alleen gewenst de symptomen te bestrijden of te onderdrukken, maar juist naar de oorzaak te kijken. De wet van ´Oorzaak en Gevolg`.

Onbewust bouw je iedere ziekte of kwaal op in je leven. Sommige ongemakken dienen tot zelfbescherming, andere blokkades zijn overbodig. Ze ontstaan eerst in onze gedachtepatronen, in onze geest. Ze manifesteren zich door psychische en of lichamelijke problemen. Daardoor ontstaan zelfs ontstekingen en verhardingen.

Vaak worden blokkades op latere leeftijd in stand gehouden. Egyptian Healing, magnetiseren, REIKI helpt je om te gaan met universele levensenergie, liefde. Het gaat er niet om energie naar je ego te sturen. Het is doorgeven van liefde aan iedereen die daarom vraagt. Universele energie werkt niet alleen in het fysieke lichaam, maar tevens op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Een serie van vier behandelingen van elk ongeveer een uur binnen twee weken is al voldoende om veranderingen zowel in lichaam als geest op te merken. Vaak staan de ogen helderder, je slaapt beter, wordt actiever of juist rustiger. Je begint, zowel letterlijk als figuurlijk, los te laten met als gevolg een betere spijsvertering en stoelgang

Door een behandeling met Universele energie: Egyptian Healing, magnetiseren, REIKI wordt het unieke zich-zelf-genezende lichaam aan het werk gezet. Het is niet iemand buiten je om die geneest, maar jij zelf bepaalt in hoeverre en in welke mate je een genezing aankunt.

Door de handen wordt de Universele energie overgebracht in het lichaam, via de gever naar de ontvanger en terug.

De Universele energie of het nu uantum Touch Therapeutic Touch, Egyptian Healing, magnetiseren of REIKI heet verspreidt zich door het gehele lichaam, daar waar het nodig is gaat de energie aan het werk en je krijgt hogere energie. 
De Universele energie bevordert de zelfgenezing, versterkt lichaam en geest.
Universele energie zoals Egyptian Healing, magnetiseren en REIKI kan blokkades opheffen en ontgiftend werken evenals energie geven en chakra’s harmoniseren. 

TIJDENS DE BEHANDELING wordt gewerkt wordt aan je “energie huishouding”” , je ligt (gewoon aangekleed, behalve je sokken) op de behandelbank en is er rust, warmte, onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.

Geschiedenis van EGYPTIAN HEALING:

Bekend in het land Mu, dat door de eerste zonvloed is vergaan, door overlevenden overgebracht naar Atlantis, echter ook dat land verging door een zonvloed een deel ging naar Zuid Amerika en een ander deel kwam terecht in Egypte. Daar werd de kennis doorgegeven  in de tempels van Aton. Vandaar de naam Egyptian.

Echnaton wordt genoemd omdat hij slechts 1 God wilde, vandaar dat deze oude vorm van healing bewaard is gebleven, in het Christelijk geloof van het Oosten. Eje was zijn Hoge Priester.

Thans bij ons nog bekend in de oud katholieke kerk en de vrije katholieke kerk, waarschijnlijk zal er in Rome ook nog wel wat te vinden zijn.

Ook behandelingen op afstand zijn mogelijk. Bel / sms en ik ga daarvoor eerst in gesprek met je.

 

This is Sliced Diazo Plone Theme