slider

1e Natuurgeneeskundige sessie en vervolg sessies

We beginnen met een korte anamnese (ziekte voorgeschiedenis) die mij helpt om een holistisch beeld te vormen van jou als mens. Uit onderstaande maken we een behandelplan en behandelen voor een snel resultaat.
slider

In de 1e sessie is een anamnese en in dit gesprek kiezen we intuitief een behandelmethode en uit onderstaande therapieën om je snel fysiek, emotioneel en spiritueel beter te laten voelen. 

Met de mix van werken op het fysieke lichaam, de emoties en mentale kant, kann ik als een goed geschoolde, allround therapeut snel vaststellen of klachten ontstaan vanuit de fysieke, emotionele of mentale kant en hier ook gericht effectieve behandelingen op geven..

 

Door een spiertest test ik wat op dit moment het beste bij je past.We bespreken welke therapievormen het beste resultaat hebben en maken een stappenplan.

Waar wringt de schoen? Waar zijn er blokkades? Hoe worden de blokkades opgelost? Hoe kan je weer beter wandelen en handelen?

Te allen tijde is het belangrijk onder medisch toezicht van een reguliere behandelaar te zijn. Dat wat ik je aanbied, komt naast de reguliere behandelingen. Het alternatieve is een goede aanvulling op het reguliere.

This is Sliced Diazo Plone Theme