Handoplegging voor en door iedereen

Egyptian healing, Magnetiseren, Reiki zijn enkele toepassingen.

Er wordt nogal beweerd dat je handoplegging pas kan toepassen als je daar een speciale gave voor hebt. In principe heeft iedereen elke gave in zich. Het komt er slechts op neer aan welk talent je zelf verder ontwikkelt. Dat is bewust worden.

Egyptian Healing is niet iets engs of zweverigs. Het is een herontdekte methode van handoplegging gebaseerd op oude Egyptische tempel inwijdingen. Door de handoplegging wordt het contact met de Kosmos hersteld. Energiebanen, die bij de meeste mensen zijn dichtgeslibd kunnen worden heropend. De energiebanen dienen voor de doorstroming van universele levensenergie.

Wanneer de levensenergie wordt onderbroken spreken we van blokkades. Er ontstaan vastgelopen gedachtepatronen. Je voelt je ziek. Eigenlijk is ziek zijn heel gezond. Wat je van binnen vasthoudt, laat je lichaam van buiten zien. Het is dan ook niet alleen gewenst de symptomen te bestrijden of te onderdrukken, maar juist naar de oorzaak te kijken. De wet van ´Oorzaak en Gevolg`.

Onbewust bouw je iedere ziekte of kwaal op in je leven. Sommige ongemakken dienen tot zelfbescherming, andere blokkades zijn overbodig. Ze ontstaan eerst in onze gedachtepatronen, in onze geest. Ze manifesteren zich door psychische en of lichamelijke problemen. Daardoor ontstaan zelfs ontstekingen en verhardingen.

Vaak worden blokkades op latere leeftijd in stand gehouden. Egyptian Healing, magnetiseren, REIKI helpt je om te gaan met universele levensenergie, liefde. Het gaat er niet om energie naar je ego te sturen. Het is doorgeven van liefde aan iedereen die daarom vraagt. Universele energie werkt niet alleen in het fysieke lichaam, maar tevens op emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Een serie van vier behandelingen van elk ongeveer een uur binnen twee weken is al voldoende om veranderingen zowel in lichaam als geest op te merken. Vaak staan de ogen helderder, je slaapt beter, wordt actiever of juist rustiger. Je begint, zowel letterlijk als figuurlijk, los te laten met als gevolg een betere spijsvertering en stoelgang

Door een behandeling met Universele energie: Egyptian Healing, magnetiseren, REIKI wordt het unieke zich-zelf-genezende lichaam aan het werk gezet. Het is niet iemand buiten je om die geneest, maar jij zelf bepaalt in hoeverre en in welke mate je een genezing aankunt.

Door de handen wordt de Universele energie overgebracht in het lichaam, via de gever naar de ontvanger en terug.

De Universele energie of het nu Egyptian Healing, magnetiseren of REIKI heet verspreidt zich door het gehele lichaam, daar waar het nodig is gaat de energie aan het werk en je krijgt hogere energie. 
De Universele energie bevordert de zelfgenezing, versterkt lichaam en geest.
Universele energie zoals Egyptian Healing, magnetiseren en REIKI kan blokkades opheffen en ontgiftend werken evenals energie geven en chakra’s harmoniseren. 

Ook behandelingen op afstand zijn mogelijk. Bel / sms en we gaan daarvoor eerst in gesprek.

TIJDENS DE BEHANDELING wordt gewerkt wordt aan je “energie huishouding”” , je ligt (gewoon aangekleed, behalve je sokken) op de behandelbank en is er rust, warmte, onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen.

Geschiedenis van EGYPTIAN HEALING:

Bekend in het land Mu, dat door de eerste zonvloed is vergaan, door overlevenden overgebracht naar Atlantis, echter ook dat land verging door een zonvloed een deel ging naar Zuid Amerika en een ander deel kwam terecht in Egypte. Daar werd de kennis doorgegeven  in de tempels van Aton. Vandaar de naam Egyptian.

Echnaton wordt genoemd omdat hij slechts 1 God wilde, vandaar dat deze oude vorm van healing bewaard is gebleven, in het Christelijk geloof van het Oosten. Eje was zijn Hoge Priester.

Thans bij ons nog bekend in de oud katholieke kerk en de vrije katholieke kerk, waarschijnlijk zal er in Rome ook nog wel wat te vinden zijn..

This is Sliced Diazo Plone Theme