Aanvullend

Ademen. Bewegen. Concentratie. Energie. Focus... Van A tm Z en Lianne zet de meest effectieve behandeling in. Na 40 jaar ervaring heeft zij een scala van mogelijkheden. Voor iedere klacht zijn er genezende handen en sessies.

DoTERRA symfonie of the Cells

DoTerra Symfonie of the Cells is een zeer bijzondere techniek waarbij vele therapeutische toepassingen van essentiële oliën mogelijk zijn.

DoTERRA symfonie of the Cells - Lees verder...

Itovi Scanner GRATIS test voorafgaand aan je consult.

Itovi scanner met DoTerra essentiële oliën en supplementen. Gratis wanneer je de oliën hier koopt en / of inschrijft met een doTerra acount. Mijn ID Nummer DoTerra is2910119.

Itovi Scanner GRATIS test voorafgaand aan je consult. - Lees verder...

Sportmassage- anti stress, magnesium en ontspanning

Sportmassage is vaak een stevige behandeling en gericht op preventie icm magnesium producten van Permsal is het rustgevend. Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en staat ook wel bekend als het "anti-stress mineraal".

Sportmassage- anti stress, magnesium en ontspanning - Lees verder...

Massage bij kanker. Oncologie en voetreflexologie

Heb de opleiding Massage bij Kanker en voetreflexologie Oncologie gedaan en ben pedicure met oa de specialisatie oncologische voet.

Massage bij kanker. Oncologie en voetreflexologie - Lees verder...

Medisch Shiatsu, stoelmassage en meridianen

Medisch Shiatsu, methode Namikoshii. Deze behandeling is met de duimen, met drukpunten en over het gehele lichaam en ik, Lianne geef deze Shiatsu op een behandelbank. Stoelmassage is op een ergonomische stoel en je blijft aangekleed.

Medisch Shiatsu, stoelmassage en meridianen - Lees verder...

Adem beter, ontspan, geniet en sta weer vitaler op.

ADEM THERAPIE. Adem minder en ontspan meer. Hier leer je hoe. De Adem corrigeer ik door acupressuur points / acupunctuur punten op de meridianen.

Adem beter, ontspan, geniet en sta weer vitaler op. - Lees verder...

This is Sliced Diazo Plone Theme